Skip Ribbon Commands
Skip to main content

Nieuws

Amsterdam

JLL rondt huur van dertien MKB-kantoren Deutsche Bank succesvol af

Jones Lang LaSalle heeft de huur van dertien regionale kantoren voor Deutsche Bank succesvol afgerond.


Amsterdam, 10 mei 2011 ― Jones Lang LaSalle heeft de huur van dertien regionale kantoren voor Deutsche Bank succesvol afgerond. Na de overname van de ABN-AMRO onderdelen Hollandsche Bank Unie, meerdere regionale MKB-kantoren en zakelijke kantoren in Amsterdam en Eindhoven, heeft Deutsche Bank hiermee haar zelfstandige kantorennetwerk in Nederland opgezet. Belangrijke uitgangspunten voor de nieuwe kantoren waren een goede bereikbaarheid, representatieve uitstraling en hoge prestaties ten aanzien van duurzaamheid.

Deutsche Bank werd bij het selectieproces en de huuronderhandelingen voor de dertien kantoren begeleid door haar wereldwijde vastgoedadviseur Jones Lang LaSalle. Arcadis was namens Deutsche Bank verantwoordelijk voor de technische en bouwkundige keuring van de gebouwen.

Onderstaand overzicht belicht de transacties:

Apeldoorn
Voor het kantoor in Apeldoorn is 515 m²  aangehuurd op de 2e etage van het gebouw aan de Prins Willem Alexanderlaan 711, inclusief 10 parkeerplaatsen.

Arhem
Voor het kantoor in Arhem is 664 m² aangehuurd op de 1e etage van het gebouw aan de Meander 601, inclusief 5 parkeerplaatsen.

Den Bosch
Voor het kantoor in De Bosch is 611 m² aangehuurd op de 5e etage van het gebouw Bolduc aan de Utopialaan 25, inclusief 17 parkeerplaatsen.

Den Haag
Voor het kantoor in Den Haag 818 m² aangehuurd op de 4e etage van het gebouw Prinsenhof aan het Prinses Margrietplantsoen 25, inclusief 24 parkeerplaatsen.

Dordrecht
Voor het kantoor in Dordrecht is 624 m² aangehuurd op de 3e etage van het gebouw aan de Wilgenbos 2-10, inclusief 12 parkeerplaatsen.

Eindhoven
Voor het kantoor in Eindhoven is 2.400 m² aangehuurd op de 18e , 19e  en 20e etage van de Kennedytoren aan het Kennedyplein 248, inclusief 51 parkeerplaatsen.

Goes
Voor het kantoor in Goes is 140 m² aangehuurd op de 1e etage van het gebouw De Stadspoort aan Piet Heinstraat 19, inclusief 2 parkeerplaatsen.
 
Groningen
Voor het kantoor in Groningen is 810 m² aangehuurd op de 1e etage van het gebouw aan de Leonard Springerlaan 17, inclusief 15 parkeerplaatsen.

Leeuwarden
Voor het kantoor in Leeuwarden is 541 m² aangehuurd op de 4e etage van het gebouw aan de Sophialaan 10, inclusief 15 parkeerplaatsen. Bij deze transactie werd de verhuurder, Achmea Huisvesting B.V., begeleid door Hoekstra Bedrijfsmakelaars.

Maastricht
Voor het kantoor in Maastricht is 419 m² aangehuurd op de 1e etage van het gebouw De Heeren aan de Amerikalaan 80, inclusief 14 parkeerplaatsen.

Roosendaal
Voor het kantoor in Roosendaal is 302 m² aangehuurd op de 1e etage van het gebouw aan De Argon 21, inclusief 14 parkeerplaatsen.

Utrecht
Voor het kantoor in Utrecht is 865 m² aangehuurd op de 7e etage van het gebouw aan de Newtonlaan 201-211, inclusief 5 parkeerplaatsen.

Zwolle
Voor het kantoor in Zwolle is 758 m² aangehuurd op de 3e etage van het gebouw aan de Zuiderzeelaan 53, inclusief 12 parkeerplaatsen.