Skip Ribbon Commands
Skip to main content

Nieuws

Amsterdam

Marijn Snijders wint Vastgoedmarkt Award 2010/2011

Marijn Snijders, Chief Commercial Officer bij Jones Lang LaSalle Nederland, heeft de Vastgoedmarkt Award 2010/2011 gewonnen en mag zich vastgoedman van het jaar noemen.


Amsterdam, 12 april - Marijn Snijders, Chief Commercial Officer bij Jones Lang LaSalle Nederland, heeft de Vastgoedmarkt Award 2010/2011 gewonnen en mag zich vastgoedman van het jaar noemen. Dat is bekendgemaakt tijdens het Vastgoedmarkt Trends Congres, dat vandaag plaatsvond in Landgoed Duin en Kruidberg in Santpoort.

Snijders ontving tijdens het drukbezochte congres een geschilderd portret van zichzelf uit handen van Isaäc Kalisvaart, CEO van MAB Development en winnaar van de Vastgoedmarkt Award 2009/2010. Het portret is geschilderd door de vaste illustrator van Vastgoedmarkt en kunstenaar Hans Sprangers. Naast het portret ontving Snijders een cheque van 1.000 euro dat naar een goed doel van zijn keuze wordt overgemaakt.

De lezers van Vastgoedmarkt stemden in een groter aantal dan ooit op de verschillende kandidaten. Snijders won afgetekend.


Bron: Vastgoedmarkt.nl