Skip Ribbon Commands
Skip to main content

Nieuws

Amsterdam

‘Winning Workplace Award’ website van Jones Lang LaSalle live

Eerste aanmeldingen binnen van SNS Reaal en Spaces


Amsterdam, 8 april 2011 – Jones Lang LaSalle lanceert de website www.winningworkplace.nl. Op deze website kunnen kantoorgebruikers zich aanmelden als kandidaat voor de Winning Workplace Award. Deze onlangs geïntroduceerde vastgoedprijs wordt dit jaar voor het eerst uitgereikt aan een kantoorgebruiker die op een vooruitstrevende en innovatieve manier invulling geeft aan huidige en toekomstige huisvestingstrends. Al diverse bedrijven hebben zich aangemeld, waaronder het hoofdkantoor van SNS Reaal in Utrecht en de vestiging van het kantoorconcept Spaces aan de Zuidas in Amsterdam. 

Eric Martens, Director Occupier Services Jones Lang LaSalle Nederland: “Dat het onderwerp inspirerend is en op prijs wordt gesteld door de markt merken wij door de vele, positieve reacties die wij ontvingen op de aankondiging van eind februari. Al zeven organisaties hebben zich aangemeld om voor de Award in aanmerking te komen. Alle aanmeldingen worden door ons Winning Workplace Team gescreend en daarna op de website gepresenteerd.”

Jurylid Flip Verwaaijen, voorzitter CoreNet: “De criteria die we als professionals vanuit verschillende vakgebieden gezamenlijk hebben geformuleerd dekken alle invalshoeken die we belangrijk vinden. We zijn uiteindelijk op zoek naar de best practice; de winnaar moet een voorbeeldfunctie voor anderen hebben. Een grote of kleine organisatie, een oud of een nieuw gebouw; dat maakt ons niet uit.”

Winnaar bekend tijdens Provada
Winning Workplaces kunnen op de website worden aangemeld. Van alle aanmeldingen nomineert de jury er vijf. Vervolgens kan er tot en met 30 mei op deze vijf genomineerden worden gestemd. De winnaar wordt bepaald door het aantal stemmen en het oordeel van de jury. Die beoordeelt de aanmeldingen op de volgende vier hoofdonderdelen: gebouw en werkplek, cultuur en mentaliteit, locatie en samenwerking.

De Award wordt uitgereikt op dinsdag 7 juni 2011 tijdens de Winning Workplace Lunch van Jones Lang LaSalle op Provada, de jaarlijkse vastgoedbeurs in de RAI in Amsterdam.