Skip Ribbon Commands
Skip to main content

Nieuws

Amsterdam

Amadeus Benelux N.V. huurt ca. 736 m² van RaboFonds GmbH & Co. in Polaris I te Hoofddorp

Amadeus Benelux N.V. heeft ca. 736 m² kantoorruimte en 25 parkeerplaatsen gehuurd in Polaris I, gelegen aan Polarisavenue 142 te Hoofddorp


Hoofddorp, 28 maart 2011 – Amadeus Benelux N.V. heeft ca. 736 m² kantoorruimte en 25 parkeerplaatsen gehuurd in Polaris I, gelegen aan Polarisavenue 142 te Hoofddorp.

Amadeus is een vooraanstaande transactieprocessor en leverancier van geavanceerde technologische oplossingen voor de wereldwijde reis- en toerisme-industrie. Tot de klanten van Amadeus behoren aanbieders van reizen (o.a. luchtvaartmaatschappijen, hotels, autoverhuurbedrijven, spoorwegmaatschappijen, ferrymaatschappijen, enz), verkopers van reizen (reisbureaus en websites) en afnemers van reizen (bedrijven en individuele reizigers). Amadeus opereert onder een transactie-gebaseerd business model en verwerkte meer dan 850 miljoen factureerbare transacties in 2010.

De keuze voor het kantoorgebouw Polaris I is gebaseerd op het hoogwaardige karakter van het gebouw, goede parkeerfaciliteiten, de bereikbaarheid per openbaar vervoer en de aangeboden faciliteiten zoals de centrale receptie- en cateringfaciliteiten.

Amadeus Benelux N.V. werd in bij de huur geadviseerd door Jones Lang LaSalle. Namens verhuurder trad DTZ Zadelhoff op.