Skip Ribbon Commands
Skip to main content

Nieuws

Amsterdam

Earth Hour 2011 – Jones Lang LaSalle schakelt in meer dan 50 landen het licht uit


Amsterdam, 25 maart 2011 – In het kader van Earth Hour zullen Jones Lang LaSalle en LaSalle Investment Management op zaterdagavond 26 maart de lichten in hun kantoorgebouwen een uur lang uitschakelen. Met de jaarlijkse actie Earth Hour vraagt het Wereld Natuur Fonds om aandacht voor de klimaatverandering. In een groot aantal steden in meer dan vijftig landen over de hele wereld zullen Jones Lang LaSalle en LaSalle Investment Management met honderdduizend andere bedrijven  om 20:30 uur lokale tijd de verlichting in hun kantoren uitschakelen om zo de skylines te verduisteren.

Elsbeth Quispel, Head of Sustainability Jones Lang LaSalle Nederland: “Earth Hour is een mooi initiatief om ons er aan te herinneren dat elektriciteit een centrale rol in ons leven speelt en dat we bewust en efficiënt moeten omgaan met onze grondstoffen. Jones Lang LaSalle adviseert wereldwijd beleggers, gebruikers en overheden over duurzaamheid. Bijvoorbeeld over de beslissing om vastgoed wel of niet te verduurzamen. Een sluitende business case is hierbij van belang net zoals het belangrijk is dat we bewust omgaan met onze resources.”

De actie van het WNF begon vijf jaar geleden in één stad; tegenwoordig heeft Earth Hour zich verspreid over 4.600 steden en doen er honderden miljoenen mensen aan mee. Jones Lang LaSalle is er vanaf het allereerste uur bij betrokken geweest.  Jones Lang LaSalle steunt de campagne met de eigen 185 kantoren en stimuleert cliënten in grotere en kleinere steden over de hele wereld actief deel te nemen. Daarnaast hebben duizenden medewerkers van het bedrijf zich voorgenomen om thuis mee te doen.