Skip Ribbon Commands
Skip to main content

Nieuws

Amsterdam

Jones Lang LaSalle breidt Management Team uit

De Nederlandse organisatie van Jones Lang LaSalle heeft het Management Team uitgebreid.


Amsterdam, 18 februari 2011 –  De Nederlandse organisatie van Jones Lang LaSalle heeft het Management Team uitgebreid. Met ingang van januari 2011 bestaat het Management Team uit de volgende personen, allen afkomstig uit de Nederlandse business.
 
Eric de Clercq Zubli is als Chief Executive Officer eindverantwoordelijk voor de volledige Nederlandse business van Jones Lang LaSalle. 

Marijn Snijders is Chief Commercial Officer en verantwoordelijk voor business development van de Investor Services van Jones Lang LaSalle, waarbinnen hij functioneel sturing geeft aan de verschillende business lines die werken voor de investors. Daarnaast is Snijders verantwoordelijk voor de business line Advisory – met de dienstverlening van Valuation Advisory en Strategic Advisory & Research – en heeft hij Marketing plus een aantal specifieke projecten in zijn portefeuille.  

Richard Dallinga is eindverantwoordelijk voor de Agency-dienstverlening en geeft vanuit deze rol sturing aan de vijf Agency-teams die opereren vanuit Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht en Eindhoven. Dallinga blijft eveneens verantwoordelijk voor de Retail-business van Jones Lang LaSalle.

Jac Bressers heeft de leiding over Management Services waaronder de dienstverlening van Investor Property Management, Project & Development Services en Redevelopment Solutions vallen.

Eric Martens is verantwoordelijk voor business development van de Occupier Services en is tevens eindverantwoordelijk voor de dienstverlening aan  organisaties in de publieke sector.

Eric de Clercq Zubli, CEO van Jones Lang LaSalle Nederland: “Alle business lines van Jones Lang LaSalle opereren binnen de Investor- en Occupier Services waarmee wij ons richten op onze belangrijkste klantgroepen; de beleggers en de vastgoedgebruikers. Deze marktgerichte structuur zorgt er voor dat wij invulling kunnen geven aan onze groeistrategie. De structuur biedt ons de mogelijkheid om nog dichter bij onze relaties te opereren en relaties nog meer te laten profiteren van onze geïntegreerde dienstverlening.’’