Skip Ribbon Commands
Skip to main content

Nieuws

Amsterdam

Richard Dallinga verantwoordelijk voor agency-dienstverlening van Jones Lang LaSalle


Amsterdam, 10 februari 2011 – Met ingang van 1 februari 2011 is Richard Dallinga MRE aangesteld als eindverantwoordelijke van de totale agency-dienstverlening van Jones Lang LaSalle. Vanuit deze rol geeft Dallinga sturing aan de vijf agency-teams die werkzaam zijn vanuit de kantoren in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht en Eindhoven. Deze teams houden zich dagelijks bezig met het adviseren van beleggers en kantoorgebruikers bij de aan- en verhuur van kantoren en bedrijfscomplexen. De aansturing van de agency-dienstverlening is een aanvulling op Dallinga’s verantwoordelijkheid voor de Retailbusiness van Jones Lang LaSalle.
 
Dallinga heeft zo’n 20 jaar ervaring in retail en vastgoed. Bij Ahold was hij onder meer Hoofd Operations en Manager Franchise, bij Corio is hij verantwoordelijk geweest voor de herontwikkeling en exploitatie van Hoog Catharijne en voor zijn komst naar Jones Lang LaSalle was hij Director Operations bij Unibail-Rodamco.  Sinds 2008 is Dallinga werkzaam bij Jones Lang LaSalle waar hij sindsdien verantwoordelijk is voor de volledige Retailbusiness.
 
‘Met deze aanstelling geven wij vorm aan de doelstelling om onze positie op de aan- en verhuurmarkt verder te versterken. Wij vertrouwen op Richards inzet, kennis en ervaring en wensen hem veel succes en plezier in deze rol’ , aldus Eric de Clercq Zubli, CEO bij Jones Lang LaSalle.