Skip Ribbon Commands
Skip to main content

Nieuws

Amsterdam

Monsterboard.nl huurt ca. 2600 m² van G&S Vastgoed B.V. in Say Buildings, Amsterdam Riekerpolder

Monsterboard.nl heeft ca. 2600 m² kantoorruimte en 23 parkeerplaatsen gehuurd in Say Buildings, Amsterdam Riekerpolder.


Amsterdam, 14 januari 2011 – Monsterboard.nl heeft ca. 2600 m² kantoorruimte en 23 parkeerplaatsen gehuurd in Say Buildings, Amsterdam Riekerpolder. Say Buildings is een ontwikkeling van G&S Vastgoed B.V., bestaande uit ca 8.200 m² kantoorruimte. Voorts huurt Monsterboard.nl 37 parkeerplaatsen van COD op het parkeerterrein van het voormalige IBM kantoorgebouw aan de Johan Huizingalaan te Amsterdam.

Monsterboard.nl is marktleider op het gebied van online recruitment. De internationale carrière- en recruitmentsite biedt een carrièremanagement portal die mensen kan helpen hun arbeidscarrière te verbeteren. Werkgevers en werkzoekenden vinden elkaar bij uitstek op Monsterboard.nl. Monsterboard.nl heeft het hoogste bereik onder bijna alle mogelijke doelgroepen; van jong tot oud en van laag- tot hoogopgeleid.

De keuze van Monsterboard voor Say Buildings is gemaakt op basis van de unieke assets van het kantoorgebouw, zoals grote vloeroppervlakten en een hoogwaardig opleveringsniveau. Voorts de internationale aantrekkingskracht van het gebied Riekerpolder en haar huurders als Atradius, Brunel, Price Waterhouse Coopers en Mexx.

Het gehuurde is door G&S Vastgoed B.V. volledig naar de wensen van Monsterboard.nl ingericht en opgeleverd.

Monsterboard.nl werd in haar aanhuurtraject begeleid door Jones Lang LaSalle. Namens verhuurder trad Cushman & Wakefield op. De verhuuropdracht van Say Buildings wordt collegiaal uitgevoerd met DTZ Zadelhoff.