Skip Ribbon Commands
Skip to main content

Nieuws

Amsterdam

Dutch Property Company 5 B.V. verhuurt ca. 2.000 m² kantoorruimte aan de Naritaweg 199-207 te Amsterdam

Dutch Property Company  5 B.V. heeft recentelijk een overeenkomst gesloten voor de verhuur van ca. 1.896 m² kantoorruimte alsmede 200 m² archiefruimte aan de Naritaweg 199-207 te Amsterdam Sloterdijk.


Amsterdam, 21 december 2010 – Dutch Property Company  5 B.V. heeft recentelijk een overeenkomst gesloten voor de verhuur van ca. 1.896 m² kantoorruimte alsmede 200 m² archiefruimte aan de Naritaweg 199-207 te Amsterdam Sloterdijk. Tevens verhuurt deze belegger 19 gereserveerde parkeerplaatsen in de parkeergarage. De overeenkomst is gesloten voor een langdurige periode tegen marktconforme voorwaarden.

Het solitaire kantoorgebouw bestaat uit circa 3.000 m² kantoorruimte verdeeld over 4 bouwlagen met een onderliggende parkeergarage. Het gebouw maakt onderdeel uit van een kantorenpark met een campusachtige uitstraling. Het gebied Teleport is een uitstekende plek voor bedrijven om zich te vestigen door de combinatie van uitstraling, bereikbaarheid, flexibiliteit en alle elementen voor een moderne bedrijfsvoering.

Jones Lang LaSalle trad bij deze transactie, in opdracht van Mayfield Asset and Property Management BV,
op namens de verhuurder. Huurder is geadviseerd en begeleid door CB Richard Ellis.