Skip Ribbon Commands
Skip to main content

Nieuws

Amsterdam

SlaapkamerCentrum SC huurt ca. 1.500 m² op Woonboulevard Amersfoort


SlaapkamerCentrum SC heeft ca. 1.500 m² winkelruimte gehuurd aan de  Nijverheidsweg-Noord 21 op de Woonboulevard in Amersfoort. Met de verhuurder, een particuliere belegger, is een huurtermijn van 5 jaar overeengekomen. De overeenkomst zal ingaan per 1augustus 2009. SlaapkamerCentrum SC werd bij deze transactie geadviseerd door Jones Lang LaSalle Retail Parks.
 
Met de huur van de winkelruimte in Amersfoort opent SlaapkamerCentrum SC - een hoogwaardige slaapkamer speciaalzaak met verschillende merken als Tempur, Pullman en Norma  maar ook meubelmerken als Svedex en Willis & Gambier –  in oktober 2009 haar elfde winkel in Nederland. De overige 10 vestigingen zijn eveneens te vinden op vooraanstaande woonboulevards in en rond de Randstad: Amsterdam (2), Cruquius (2), Leiderdorp, Rotterdam, Utrecht, Zoetermeer, Breda en Almere.
 
De nieuwe winkel in Amersfoort is een 'brand-store' welke middels het 'shop-in-a-shop' principe wordt ingedeeld. Een apart gedeelte van de winkel wordt afgescheiden voor een Auping Plaza.
 
Over Jones Lang LaSalle Retail Parks
Jones Lang LaSalle Retail Parks richt zich op woonboulevards in de periferie van grote en middelgrote steden, retailparken en grootschalige winkelunits in winkelcentra. Opdrachtgevers zijn onder meer beleggers, projectontwikkelaars en (internationale) retailers. De afdeling Retail Parks is verantwoordelijk voor aan- en verhuur en aan- en verkoop van grootschalig winkelvastgoed. Adviestrajecten op het gebied van winkelvastgoed worden in samenwerking met de afdeling Consultancy van Jones Lang LaSalle uitgevoerd.