Skip Ribbon Commands
Skip to main content

Nieuws

Amsterdam

Aberdeen koopt Duitse winkelportefeuille

Aberdeen Asset Management (Aberdeen) heeft voor het Aberdeen European Shopping Property Fund (Aberdeen ESPF) een portefeuille van DIC-Asset AG aangekocht.


Amsterdam, 18 november 2010  Aberdeen Asset Management (Aberdeen) heeft voor het Aberdeen European Shopping Property Fund (Aberdeen ESPF) een portefeuille van DIC-Asset AG aangekocht. Het gaat om een aantal aaneengesloten winkels op een A1 locatie aan de Holm. de belangrijkste winkelstraat in Flensburg, Duitsland. Deze stad met 90.000 inwoners ligt in Noord Duitsland, dicht bij de grens met Denemarken. De winkels zijn gevestigd in het midden van de Holm, in het centrum van de stad, waar meer dan 4.500 consumenten per uur passeren. De winkels hebben een huuroppervlak van ongeveer 7.000 m2 en zijn bijna volledig verhuurd aan bekende winkelketens zoals H&M, Peek & Cloppenburg, Ecco, en Bijou Brigitte.

Aberdeen werd bijgestaan door het Duitse transactieteam van Aberdeen Immobilien KAG, dat het proces heeft begeleid voor het Aberdeen ESPF en dat nieuwe interessante winkelbeleggingen wil acquireren. DIC-Asset AG werd geadviseerd door Jones Lang LaSalle.