Skip Ribbon Commands
Skip to main content

Nieuws

Rotterdam

Stedin huurt 13.500 m2 in Blaak8 in Rotterdam

Kroonenberg Groep heeft een huurovereenkomst gesloten met Stedin Netbeheer voor de vestiging van het nieuwe kantoor in Blaak8 in Rotterdam.


Rotterdam, 16 november 2010 - Kroonenberg Groep heeft een huurovereenkomst gesloten met Stedin Netbeheer voor de vestiging van het nieuwe kantoor in Blaak8 in Rotterdam. Het gebouw biedt ongeveer 13.500 m2 kantoorruimte en 166 parkeerplaatsen. Stedin huurt het hele object. Het is ontwikkeld door Blauwhoed Groep en eigendom van Kroonenberg Groep. Stedin neemt het pand begin 2012 in gebruik. De organisatie heeft 1.200 medewerkers. Blaak8 telt negentien verdiepingen en ligt in het hart van Rotterdam, op de hoek van de Verlengde Willemsbrug en Blaak. Het ontwerp is van Group A architecten. Het pand heeft een A+-label. Daarmee wordt het één van de meest duurzame kantoren in Rotterdam, aldus Kroonenberg Groep.

De oplevering vindt naar verwachting plaats in juli 2011. Jeroen de Swart, directeur van Stedin: ‘Blaak8 betekent voor ons de bundeling van krachten. Het overgrote deel van de medewerkers van Stedin, dat nu nog op diverse locaties werkzaam is, vestigt zich in Blaak8. Het nieuwe kantoor voorziet in onze ambitie tot integratie, samenwerking en onderschrijft onze missie als het gaat om duurzaamheid.’ Stedin werd in deze transactie begeleid door Jones Lang LaSalle en de ontwikkelaar door Fakton. DTZ Zadelhoff was betrokken als verhurend makelaar voor Blaak8.