Skip Ribbon Commands
Skip to main content

Nieuws

Amsterdam

Transactiebusiness Jones Lang LaSalle ISO gecertificeerd


Amsterdam, 17 november 2010 – Afgelopen week heeft Jones Lang LaSalle de werkprocessen van de transactieteams weten te voorzien van de ISO 9001:2008 kwaliteitsnorm. Vanaf begin 2010 heeft Jones Lang LaSalle Nederland de voorbereidingen getroffen voor de introductie van een kwaliteitsmanagementsysteem in de Agency en Capital Markets teams. Per 1 juni van dit jaar hebben deze teams het kwaliteitssysteem daadwerkelijk in gebruik genomen. Afgelopen week is door de certificeringsorganisatie BSI een audit uitgevoerd op de processen. Op basis van de uitkomsten van deze audit heeft BSI aangegeven een positief advies af te geven aan de certificatiecommissie.
 
Reynout Vroegop, CFO Jones Lang LaSalle Nederland en verantwoordelijk voor de implementatie van de certificering: “Met de implementatie van de ISO 9001:2008 norm is Jones Lang LaSalle in staat de dienstverlening aan haar cliënten naar een nog consistenter niveau te brengen. Bovendien maakt Jones Lang LaSalle met deze werkwijze een verdere efficiencyslag in haar bedrijfsvoering.”
 
Naast de werkprocessen van de transactieteams blijven ook de werkprocessen van Valuation Advisory, Investor Property Management en Project and Development Services ISO gecertificeerd.