Skip Ribbon Commands
Skip to main content

Nieuws

Amsterdam

Palladium Boots opent eerste Brandstore in de Leidsestraat, Amsterdam


Amsterdam, 28 juni 2010 – Op 30 juni aanstaande neemt Palladium Boots de sleutel in ontvangst van het winkelpand aan de Leidsestraat 19 in Amsterdam ten behoeve van de eerste Palladium Brandstore in Europa. De winkel zal naar verwachting medio augustus opengaan voor het publiek. Er is bewust gekozen voor de Leidsestraat als dé Schoenenstraat van Nederland.

De winkel (en bovengelegen etages) is 80 m2 groot en behoort tot de portefeuille van ASR Vastgoed Vermogensbeheer. Palladium Boots heeft zich bij deze transactie laten adviseren door Jones Lang LaSalle. Het gaat om een langjarig huurcontract tegen een marktconforme huurprijs.
 
Over Palladium Boots
Palladium startte in 1920 in de vliegtuigindustrie met het maken van banden. Na de Tweede Wereldoorlog heeft men de technologie gebruikt om een baanbrekende schoen te ontwikkelen die in beginsel werd gedragen door het Franse vreemdelingenlegioen; de Pampa boot. 
In 2008 heeft K-Swiss het merk Palladium overgenomen. Na het ongekende succes in de jaren 90 maakt Palladium nu een ijzersterke comeback onder de vleugels van K-Swiss met deze authentieke en inmiddels fashionable schoen.
Palladium staat evenals K-Swiss bekend om zijn marketingcampagnes. De winkel valt onder de hoede van K-Swiss Europe B.V., wat haar hoofdkantoor in Haarlem heeft.