Skip Ribbon Commands
Skip to main content

Nieuws

Rotterdam

The Royal Bank of Scotland (RBS) N.V. huurt ca. 3.200 m² aan het Weena in Rotterdam


The Royal Bank of Scotland (RBS) N.V. huurt per 1 mei 2010 ca. 3.200 m² kantoorruimte op de 2e en 3e verdieping van het kantoorgebouw aan het Weena 455 te Rotterdam en 47 parkeerplaatsen. "Met de verhuizing naar onze nieuwe locatie aan het Weena blijven wij dicht bij onze klanten in de Rotterdamse regio", zegt Jan de Ruiter, Country Executive RBS Nederland, en hij voegt eraan toe: "Dit benadrukt nogmaals het strategische belang van Nederland als de tweede thuismarkt van RBS."

Jones Lang LaSalle BV bracht de transactie namens (onder)verhuurder, Pabulum B.V., tot stand. DTZ Zadelhoff behartigde de belangen van (onder)huurder.
De kantorenboulevard het Weena behoort samen met het Centraal Station tot het Rotterdam Central District, een uniek gebied waar Rotterdam en Europa elkaar ontmoeten. Mobiliteit (HSL, Randstadrail), de centrale ligging in de binnenstad en de mix van multinationals, lokale bedrijvigheid en wonen, maken Rotterdam Central District in de toekomst tot een bruisende stadsentree voor Rotterdam en een entree voor de Randstad. Kortom een toplocatie voor (inter)nationale kantoren voor zakelijke dienstverlening!