Skip Ribbon Commands
Skip to main content

Nieuws

Amsterdam

Allshare B.V. verlengt huurcontract voor kantoorruimte in Southpoint, Hoofddorp


Amsterdam, 27 april 2010 – Allshare B.V. – een innovatief softwarebedrijf – heeft haar huurovereenkomst voor kantoorruimte aan de Scorpius 122-130 in Hoofddorp verlengd. Met Syntrus Achmea Vastgoed B.V., penvoerder namens Beleggingsconsortium Hoofddorp C.V. werd een huurovereenkomst gesloten voor 2.803 m2 kantoorruimte en 36 parkeerplaatsen. De kantoorruimte bevindt zich in gebouw E van het Southpoint-complex, nabij Station Hoofddorp.
 
Allshare is een innovatief softwarebedrijf dat zich richt op het brengen van  business-oplossingen, voor financiële dienstverleners en de HR markt. Voor de  financiële dienstverleners met functioneel rijke oplossingen als  internet-bankieren, -sparen en vermogensbeheer. De oplossingen voor de HR markt met het allround, 100% webbased, PersonnelView. Frontrunner op het gebied van onder andere employee/management self-service en digitaal dossier.
 
Jones Lang LaSalle trad tijdens de heronderhandeling op namens Beleggingsconsortium Hoofddorp. Allshare B.V. werd bijgestaan door Solved (het bedrijf van Olivier van Gool).
 
Jones Lang LaSalle heeft het South Point complex collegiaal in de verhuur met DTZ Zadelhoff en CBRE.