Skip Ribbon Commands
Skip to main content

Nieuws

Amsterdam

Logica verlengt dienstverleningsovereenkomst Jones Lang LaSalle


Amsterdam, 7 april 2010  – Logica Nederland heeft een nieuwe overeenkomst afgesloten met Jones Lang LaSalle voor de levering van Corporate Real Estate (CRE) Services. De overeenkomst is op 1 maart 2010 ingegaan, loopt tot 31 december 2014 en betreft transactiemanagement, consultancy en (optioneel) projectmanagement. Het Corporate Solutions team van Jones Lang LaSalle fungeert daarin nadrukkelijk als verlengstuk van de eigen Facilities & Real Estate-afdeling.
 
Jones Lang LaSalle was al lange tijd de vaste adviseur van Logica. Logica heeft opnieuw voor Jones Lang LaSalle gekozen vanwege de capaciteit en kwaliteit van de CRE-diensten, de landelijke dekking van de makelaarsteams en (inter)nationale ervaring van deze vorm van dienstverlening.
 
Over Logica
Logica biedt zakelijke dienstverlening, systeemintegratie en outsourcing voor klanten over de hele wereld. Onder de klanten bevinden zich de grootste bedrijven van Europa. Logica helpt haar klanten door mensen, business en technologie op een succesvolle manier te integreren. Langlopende samenwerking staat centraal. Logica maakt gebruik van haar branchekennis om innovatieve oplossingen voor haar klanten te realiseren. Logica is genoteerd aan de beurs van Londen en aan Euronext in Amsterdam (LSE: LOG; Euronext: LOG). Meer informatie is beschikbaar op www.logica.nl.