Skip Ribbon Commands
Skip to main content

Nieuws

Amsterdam

Grote belangstelling voor veiling commercieel vastgoed van Jones Lang LaSalle

Projecten in Vlijmen, Baarle Nassau en Nuth reeds voor de veiling uit verkocht


De afgelopen periode is reeds grote belangstelling getoond voor de eerste gecombineerde veiling van commercieel vastgoed die op woensdag 17 februari door Jones Lang LaSalle wordt georganiseerd. Voor sommige objecten hebben meer dan 500 partijen de informatie in de digitale dataroom geraadpleegd.
 
Tijdens de veiling komen 16 projecten, verspreid over Nederland, onder de hamer.  Drie projecten zijn reeds voor de veiling uit verkocht. Het betreft woon- en winkelruimte aan De Akker 53 te Vlijmen, bedrijfs- en kantoorruimte aan de Industriestraat 6 te Nuth en een bedrijfscomplex inclusief woning aan de Oordeelsestraat 24-28 & Weverstraat 1-3 te Baarle Nassau. De notariële begeleiding was in handen van respectievelijk Notarispraktijk Van Nieuwland en De Randami, Van Heeswijk Notarissen en Van der Stap Notarissen. De totale opbrengst van de drie projecten bedraagt ca. € 2,5 miljoen. De kopers hebben de objecten voor eigen gebruik gekocht.
 
De veiling van uitsluitend commercieel vastgoed wordt gehouden in het Beatrixtheater aan de Mineurslaan 9 te Utrecht en start om 14.00 uur. Registreren is mogelijk tot een half uur voor aanvang.