Skip Ribbon Commands
Skip to main content

Nieuws

Amsterdam

Jones Lang LaSalle exclusief adviseur voor aanhuur ruim 20 nieuwe AKO vestigingen


Amsterdam, 29 januari 2010  –  AKO, tijdschriftenretailer van het jaar 2009, heeft als doel de komende drie jaar ruim 20 nieuwe vestigingen te openen. Jones Lang LaSalle heeft van AKO de exclusieve opdracht ontvangen voor de aanhuur van deze ruim 20 nieuwe winkels. AKO richt zich met haar winkels op centrumgebieden met een verzorgingsgebied van tenminste 45.000 inwoners en de grotere wijkwinkelcentra. De winkels moeten voldoen aan de criteria van 150 m² bvo  en een pui van ca. 7 meter.

Komende jaren ligt de focus voor AKO op het openen van nieuwe verkooppunten. Daarnaast zullen bestaande winkels worden omgebouwd naar de nieuwe winkelformule. Dit is al gebeurd bij de winkels in  Amstelveen, Schiphol-Rijk en de winkels op belangrijke stations als Leiden en Amsterdam WTC.


Over Ako
AKO B.V. is met ruim 100 leeswinkels en ruim 800 medewerkers Nederlands grootste filiaalorganisatie voor de verkoop van tijdschriften, kranten en boeken. De AKO-winkels zijn gevestigd op toonaangevende A1-locaties in de belangrijkste winkelstraten van Nederland, op alle grotere NS-stations en op de luchthavens Schiphol, Rotterdam Airport, Eindhoven Airport en Maastricht-Aachen Airport. AKO is onderdeel van het in Gilze gevestigde mediaconcern Audax. De AKO-formule is een krachtig, herkenbaar en eigentijds concept met een prettige ambiance voor de consument.