Skip Ribbon Commands
Skip to main content

Nieuws

Amsterdam

Kantoorgebouw DK23 in de Houthavens van Amsterdam volledig verhuurd


In april 2010 zal Us Media zich vestigen in kantoorgebouw DK 23 aan de Danzigerkade 23. Hiermee is wederom een opgeleverd kantoor van de herontwikkeling Houthavens in Amsterdam volledig verhuurd. DK 23 heeft een totale oppervlakte van ca. 4.700 m². Us Media huurt hiervan ca. 800 m². Bedrijven als Saatchi & Saatchi, Starcom en Heren 2 hebben hun entree in DK23 reeds gemaakt. Bij de verhuur van DK 23 werd ontwikkelaar Heren2 geadviseerd door Jones Lang LaSalle en Appelhoven Vastgoedadviseurs.
DK23  is een ontwikkeling van Heren2 en een ontwerp van het jonge architectenbureau Emma. Het past door de verschijning met de houten gevels perfect in de setting van de Houthavens.
 
DK23 maakt deel uit van een ontwikkeling aan de Danzigerkade, onderdeel van de totale herontwikkeling van de Houthavens. De ontwikkeling ligt direct aan de zuidkant van het IJ, vlakbij het centrum van Amsterdam, op nog geen 2,5 kilometer verwijderd van het Centraal Station en 2 kilometer van de ring A10. De gebouwen staan als moderne grachtenpanden naast elkaar, hebben verschillende oppervlakten en een vrij uitzicht over het IJ. Door de variatie is er voor elke gebruiker een passende locatie, mogelijk met een eigen gezicht. De ruime parkeernorm en goede aansluiting naar de ring zijn een absoluut voordeel.

Bedrijven die  hun huisvesting reeds in de Houthavens hebben gevonden zijn onder andere: Barts, The Hilt, Dedato architecten, N=5 en Hollandse Hoogte.