Skip Ribbon Commands
Skip to main content

Nieuws

Amsterdam

Functiewijzigingen Jones Lang LaSalle 

Jones Lang LaSalle kondigt verschillende functiewijzigingen aan


Jones Lang LaSalle richt zich in 2010 op uitbreiding van haar dienstverlening en verdere groei. De versterking van de Agency, Corporate Solutions, Public Sector Services, Consulting en Research dienstverlening en de uitbreiding van de Value Recovery Services leiden tot de volgende benoemingen en functiewijzigingen.
 
Agency Den Haag
Ir. Ysbrand de Zeeuw MRE (Associate Director, 34), neemt de kantoorleiding van het Agency kantoor in Den Haag over van Martin Vos. De Zeeuw studeerde Real Estate & Housing in Delft. Zijn MRE opleiding rondde hij in 2008 af. De Zeeuw is sinds 1 januari 2002 voor Jones Lang LaSalle actief in de Haagse markt.
 
Agency Utrecht
Ir. Rogier van der Bol (Associate Director, 38) en ing. Jaap van Geloven (Associate Director, 33) nemen de leiding van het Utrechtse Agency kantoor over van Helwin Teunissen. Van der Bol is sinds juli 2006 in dienst bij Jones Lang LaSalle. Daarvoor werkte hij als consultant bij Laanbroek Schoeman Adviseurs BV. Hij studeerde Real Estate & Housing aan de TU in Delft. Van Geloven studeerde HTS Bouwkunde in Rotterdam en is in 2002 zijn carrière begonnen bij Jones Lang LaSalle. Na bij Horizon Asset Management te hebben gewerkt is hij sinds april 2006 weer terug bij Jones Lang LaSalle.
 
Agency Rotterdam
Drs. André Postema (vastgoedadviseur, 33) wordt in Rotterdam verantwoordelijk voor de Industrial Agency dienstverlening. Hij volgt in deze rol Nard Schuddebeurs op. Postema studeerde bedrijfseconomie aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Deze opleiding rondde hij af in 2004. Joost Sweep behoudt de leiding over het Rotterdamse Agency team.
 
Logistics/Industrial
Dennis Storms MRE (National Director, 38) neemt de leiding over de Logistics/Industrial business van Jones Lang LaSalle in Nederland op zich. Storms werkt daarin nauw samen met Rik Sonneveld (Associate Director, 47). Storms combineert deze rol met zijn activiteiten als Agency Directeur Amsterdam. Storms volgde de opleiding Management Economie en Recht aan de HEAO te Groningen. Zijn MRE opleiding rondde hij in 2004 af.
 
Agency
Drs. Martin Vos MRE (National Director, 45) gaat zich richten op (portfolio) aan- en verkoopinstructies van vastgoed in de Jones Lang LaSalle Agency business. Zijn standplaats wordt Amsterdam. Vos was van af september 2000 tot eind 2009 kantoordirecteur in Den Haag. Hij studeerde Economie aan de UVA en behaalde zijn MRE titel in 2001.

Corporate Solutions
Helwin Teunissen  (Regional Director, 38), drs. Eric Martens MRE MRICS (National Director, 47) en ir. Eelco Hoet (Associate Director 35) versterken vanaf januari 2010 het centrale Corporate Solutions team van Jones Lang LaSalle in Amsterdam. Sinds 1 januari 2006 is Teunissen in dienst bij Jones Lang LaSalle als kantoordirecteur in Utrecht. Daarvoor was hij werkzaam bij Rodamco en William Properties. Teunissen gaat zich richten op de uitbouwen van de positie van Jones Lang LaSalle op het gebied van vastgoedadvisering van (grote) ondernemingen.

Martens en Hoet versterken de dienstverlening gericht op de publieke sector (overheid, corporaties, onderwijs en zorg). Martens was tot eind 2009 leider van het Research en Consultancy team van Jones Lang LaSalle en daarvoor was hij adviseur bij Berenschot. Martens studeerde Bedrijfseconomie aan de Erasmus Universiteit te Rotterdam en behaalde in november 2004 zijn MRE titel. Hoet kwam per januari 2008 van Johnson Controls naar Jones Lang LaSalle. Hij studeerde Real Estate & Housing aan de TU Delft. Hoet zal naast zijn nieuwe rol actief blijven als Tenant Representation manager in Rotterdam.
 
Auctions
Jones Lang LaSalle start in 2010 als onderdeel van haar “Value Recovery Services” een business unit die zich specialiseert in het verkopen van vastgoed via veilingen en in insolventie verkopen. Mr Nard Schuddebeurs MRE (National Director, 34) heeft de leiding over deze nieuwe afdeling. Schuddebeurs studeerde rechten aan de Erasmus Universiteit te Rotterdam en behaalde zijn MRE titel in 2006. Hiervoor was Schuddebeurs Agency directeur in Rotterdam.

Research
Ir. Ruben Langbroek MSRE MRICS (Associate Director, 32) neemt  de verantwoordelijkheid voor het Jones Lang LaSalle Research team over van Eric Martens. Langbroek studeerde Bouwkunde aan de TU in Eindhoven. In 2008 wisselde Langbroek van KFN naar Jones Lang LaSalle.

Consulting
Drs. Pim Macke MRE MRICS (Associate Director, 35) heeft de leiding van het Consulting team overgenomen van Eric Martens. Macke, voorheen werkzaam bij Deloitte Real Estate, studeerde Financieel Management aan Nyenrode en heeft zijn MRE-opleiding in 2006 afgerond. Macke is sinds 1999 actief in het vastgoedadvies en werkt sinds januari 2008 voor Jones Lang LaSalle.