Skip Ribbon Commands
Skip to main content

Nieuws

Amsterdam

Geldprijs Gouden Baksteen 2009 geschonken aan De Regenboog Groep


Amsterdam, 9 november 2009 – De geldprijs van 5000,- EUR die de winnaar van de Gouden Baksteen mag doneren aan een charitatief doel, wordt dit jaar door BPF Bouwinvest geschonken aan De Regenboog Groep, de Amsterdamse stichting die zich inzet voor dak- en thuislozen, verslaafden en mensen met sociale en psychiatrische problemen.
Tijdens het Vastgoedsymposium 2009, dat jaarlijks georganiseerd wordt door Jones Lang LaSalle, werd bekendgemaakt dat BPF Bouwinvest door branchegenoten is verkozen tot Vastgoedbelegger van het jaar 2009. Het bedrijf is hiermee winnaar van de Gouden Baksteen. De Gouden Baksteen werd op 22 september 2009 door Marijn Snijders en Eric de Clercq Zubli, respectievelijk Chairman en Managing Director van Jones Lang LaSalle, in het Kurhaus te Scheveningen uitgereikt aan Dick van Hal, directievoorzitter van BPF Bouwinvest.
Carole Leblond, Public Relations De Regenboog Groep:  “We zijn erg verheugd met de donatie van BPF Bouwinvest en kunnen het geld goed gebruiken voor bijvoorbeeld de maaltijdverstrekking aan bezoekers van de inloophuizen. Voor de maaltijdverstrekking is De Regenboog Groep volledig afhankelijk van giften. Dankzij de geldprijs van BPF kan De Regenboog Groep voor 100 daklozen een jaar lang elke dag een warme maaltijd klaar maken. Een verbetering van de gezondheid is een eerste belangrijke stap om weer actief deel te nemen aan de maatschappij.”