Skip Ribbon Commands
Skip to main content

Nieuws

Amsterdam

DLA Piper Nederland N.V. verlengt na heronderhandelingen haar contract voor ca. 9.100 m² kantoorruimte in Amsterdam


Na recentelijk afgeronde heronderhandelingen heeft DLA Piper besloten haar contract voor de huur van ca. 9.100 m² kantoorruimte in kantoorgebouw Meerparc te verlengen, onder andere vanwege een goede bereikbaarheid en de hoge parkeernorm. Het kantoorgebouw is gesitueerd aan de Amstelveenseweg 638 te Amsterdam. De partijen hebben besloten het huidige, inmiddels zeven jaar lopende contract open te breken en onder - voor beide partijen - gunstigere voorwaarden te verlengen voor 10 jaar.
Door een ruil in ruimten is het mogelijk gemaakt het gebruik van het gehuurde te optimaliseren. Zo zal er bijvoorbeeld een aanzienlijke vergroting van het vergadercentrum worden gerealiseerd. DLA Piper Nederland N.V. werd bij deze heronderhandeling geadviseerd door Jones Lang LaSalle. Eigenaar Fortis Vastgoed Vermogensbeheer werd geadviseerd door Van Dijk & Ten Cate Vastgoedadviseurs B.V.
 
 
DLA Piper Nederland N.V. is onderdeel van DLA Piper, een wereldwijd opererende juridische dienstverlener met ruim 8000 mensen, onder wie meer dan 3700 juristen, werkzaam in 28 landen. In Nederland is DLA Piper actief met 220 medewerkers onder wie 120 advocaten, notarissen en belastingsadviseurs. De DLA Piper Nederland N.V. ter beschikking staande 9.100m² kantoorruimte biedt de mogelijkheid de sterke groeiambitie voor de Nederlandse markt de komende jaren te realiseren.