Skip Ribbon Commands
Skip to main content

Vacature gegevens

Receptionist(e)

Werkervaring
Afdeling
Divisie
Type werk
Locatie

​Amsterdam

HR Contactpersoon

We nodigen je van harte uit om een sollicitatiebrief met CV te sturen naar: Wendeline Marres: wendeline.marres@eu.jll.com. Heb je nog vragen over de functie? Bel dan: (020) 5 405 405.

 

Functie doelstellingen

Voor onze locatie op de Zuidas in Amsterdam zijn wij op zoek naar een receptionist(e).  Voel jij je thuis voelt in een jonge, internationale organisatie gespecialiseerd in vastgoed en houd je van afwisseling? Solliciteer dan op de functie van:

Receptionist(e) (fulltime of parttime)
Kantoor Amsterdam


Wat houdt de functie in?
Jij bent het gezicht van JLL. Je zorgt voor een hartelijke, gastvriendelijk en professionele ontvangst van bezoekers, leveranciers en medewerkers. Daarnaast beheer je de telefooncentrale op een klantvriendelijke manier.

Ook licht administratieve werkzaamheden behoren tot jouw takenpakket: je beantwoordt emails, bent verantwoordelijk voor de reserveringen van vergaderzalen en hebt een signaalfunctie.


Herken jij jezelf hierin?

  • Je bent representatief, klantvriendelijk, gastvrij en hebt een aangename telefoonstem.

  • Je bent proactief, hulpvaardig en hebt goede communicatieve- en sociale vaardigheden.

  • Je bent stressbestendig en probleemoplossend.

Wat vragen wij van je?

  • Je woont in de regio Midden of Noord-Nederland.
  • Je bent flexibel beschikbaar op werkdagen.

  • Je kunt goed uit de voeten kunt met het Office pakket (Outlook / Word / Excel / PowerPoint).

  • Je hebt kennis van de Nederlandse en Engelse taal in zowel woord als geschrift.

Wat bieden wij je?

Het salaris is afhankelijk van jouw werkervaring en jouw capaciteiten. Daarnaast bieden we je graag een uitgebreid pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een bonusregeling, pensioenvoorziening, diverse arbeidsongeschiktheidsverzekeringen, collectieve ziektekostenverzekering en lunchregeling. Bovendien zijn er bij ons allerlei sportieve mogelijkheden.


Over JLL
JLL is internationaal marktleider op het gebied van vastgoed services en investment management. Nationaal en internationaal adviseren we eigenaren, ontwikkelaars, huurders en beleggers op het gebied van commercieel vastgoed (kantoorgebouwen, bedrijfsruimten, woningen, hotels en winkels). Wereldwijd werken er meer dan 82.000 professionals op 300 kantoren verspreid over 80 landen. In Nederland krijg je meer dan 200 collega’s. Allen professionals in hun vak die elke dag streven naar het leveren van topkwaliteit aan onze opdrachtgevers. www.jll.nl

 

Verantwoordelijkheden
Benodigde kwalificaties