Skip Ribbon Commands
Skip to main content

Vacature gegevens

Team Assistant

Werkervaring
Afdeling
Divisie
Type werk
Locatie

​Eindhoven

HR Contactpersoon

We nodigen je van harte uit om een sollicitatiebrief met CV te sturen naar: Wendeline Marres: wendeline.marres@eu.jll.com
Heb je nog vragen over de functie? Bel dan: (020) 5 405 405.

Functie doelstellingen

Je hebt net de projectinformatie van een nieuwe kantoorlocatie in Eindhoven afgerond. Bij je bureau staat ondertussen een adviseur die vraagt of je een afspraak voor hem wilt maken met een klant. En hij is nog niet weg of je wordt gebeld met het verzoek of je direct even aan kunt schuiven bij een overleg, zodat je daarna een presentatie in PowerPoint kunt maken.

Wil jij je onmisbaar maken voor de vastgoed adviseurs van het Agency team Eindhoven? Solliciteer dan op de functie van:


Team Assistant
Standplaats Eindhoven


Wat houdt de functie in?

Je zorgt ervoor dat de vastgoed adviseurs hun werk kunnen doen. Het is hun taak om zoveel mogelijk ‘in het veld’ te zijn. Dankzij jouw organisatietalent is dat mogelijk. Jij bent het eerste aanspreekpunt voor het team, collega’s van andere afdelingen, opdrachtgevers en relaties. Het is belangrijk dat je goed op de hoogte bent van de projecten van het team. Daarom ben je aanwezig bij alle werkoverleggen. Je weet dus precies wat je aan het doen bent als je afspraken plant, notuleert of meehelpt met het maken van presentaties, offertes en contracten.

Herken jij jezelf hierin?

 • Plannen en organiseren is jouw tweede natuur. Je uitstekende sociale vaardigheden komen je hierbij goed van pas. Je vindt het leuk om alles tot in de puntjes te verzorgen. Bovendien weet je van aanpakken en ben je stressbestendig. Als ondersteuner van een team hoef je je nooit te vervelen.

 • Je hebt een uitstekend oog voor detail en bent nauwkeuring. Dit komt je goed van pas bij het opstellen en bijhouden van het transactieoverzicht (future fee prognose) en het opstellen en versturen van nota’s voor de afdeling.

 • Je kunt uitstekend schrijven. Of het nu gaat om notulen, e-mails, contracten of offertes. Teksten in het Nederlands of Engels opstellen doe je graag.

 • Je hebt een servicegerichte houding. Je krijgt er energie van om je collega’s zoveel mogelijk te ontlasten bij hun werk. En dankzij jouw klantvriendelijke houding, laat je een uitstekende indruk achter bij onze klanten en partners.

Wat vragen wij van je?

 • Je woont in de buurt van Eindhoven.

 • Je hebt minimaal HBO werk- en denkniveau.

 • Je hebt minimaal 1-3 jaar werkervaring in een soortgelijke rol.

 • Ervaring in de vastgoedbranche en enige juridische en contractuele kennis is een pré.

 • Je kunt accuraat en zelfstandig werken.

 • Je beheerst de Nederlands en Engelse taal uitstekend.

 • Je kunt goed uit de voeten kunt met het Office pakket.

 • Ervaring met PeopleSoft is een pré.

Wat bieden wij je?
Het salaris is afhankelijk van jouw werkervaring en jouw capaciteiten. Daarnaast bieden we je graag een uitgebreid pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een aantrekkelijke bonusregeling, pensioenregeling, diverse arbeidsongeschiktheidsverzekeringen en een collectieve ziektekostenverzekering.

Over JLL
JLL is internationaal marktleider op het gebied van vastgoed services en investment management. Nationaal en internationaal adviseren we eigenaren, ontwikkelaars, huurders en beleggers op het gebied van commercieel vastgoed (kantoorgebouwen, bedrijfsruimten, woningen, hotels en winkels). Wereldwijd werken er meer dan 82.000 professionals op 300 kantoren verspreid over 80 landen. In Nederland krijg je meer dan 200 collega’s. Allen professionals in hun vak die elke dag streven naar het leveren van topkwaliteit aan onze opdrachtgevers. www.jll.nl

Verantwoordelijkheden
Benodigde kwalificaties