Skip Ribbon Commands
Skip to main content

Vacature gegevens

Vastgoed Adviseur Retail

Werkervaring
Afdeling
Divisie
Retail Agency
Type werk
Locatie

​Amsterdam

HR Contactpersoon

We nodigen je van harte uit om een sollicitatiebrief met CV te sturen naar: Wendeline Marres: wendeline.marres@eu.jll.com.
Heb je nog vragen over de functie? Bel dan: (020) 5 405 405.

Functie doelstellingen

​Je hebt de directie van een bedrijf zojuist enthousiast gemaakt voor het aanhuren van een winkelpand. Jouw overtuigingskracht trok hen over de streep. Nu ben je op weg naar een grootschalig nieuwbouwproject om te overleggen met de eigenaar over de verhuurstrategie.

Gaat jouw bloed sneller stromen van de verhuur van commercieel vastgoed? Solliciteer dan op de functie van:

Vastgoed Adviseur Retail
Standplaats Amsterdam

Wat houdt de functie in?
Je zorgt voor de aanhuur en verhuur van diverse soorten winkel objecten. Je begeleidt de hele transactie. Van het in kaart brengen van de commerciële, juridische en technische zaken van het vastgoed tot het verzorgen van rondleidingen, het voeren van onderhandelingen en het opstellen en sluiten van contracten. Daarnaast verzorg je de meest uiteenlopende vastgoedadviezen.

Herken jij jezelf hierin?

 •  Je hebt een uitstekend oog voor de belangen van de klant. Het is je tweede natuur om meer te doen dan de klant verwacht. Je denkt buiten bestaande kaders en je acteert snel. Je bent creatief, proactief, klantgericht en commercieel.

 • Je vindt het leuk om voortdurend te schakelen met diverse partijen die actief zijn in de retail branche. Denk aan landelijk en internationale winkelketens, aan institutionele en particuliere beleggers en aan projectontwikkelaars. Je bent een stevige sparringpartner voor eigenaren. Je adviseert over de juiste verhuurstrategie en prijzen.

 • Je kunt uitstekend zelfstandig werken. Maar je werkt ook graag samen met collega’s in een hecht team op ons kantoor in Amsterdam. Samen een prestatie neerzetten en daarnaast individueel aan de slag, is precies wat jij zoekt in een baan.

Wat vragen wij van je?

 • Je hebt HBO- of WO-niveau - bij voorkeur een economische, bedrijfskundige, juridische of vastgoed gerelateerde studie;

 • Je bent werkzaam in een commerciële en/of vastgoed gerelateerde functie;

 • Je bent vernieuwend, creatief en zoekt naar kansen;

 • Je hebt een commerciële drive en bent analytisch sterk;

 • Je hebt minimaal 3 jaar werkervaring, bij voorkeur in de retail;

 • Je spreekt en schrijft uitstekend in het Nederlands en het Engels;

 • Je beheerst het gehele MS Office pakket uitstekend;

 • Je hebt rijbewijs B.

Wat bieden wij je?

Het salaris is afhankelijk van jouw werkervaring en jouw capaciteiten. Daarnaast bieden we je graag een uitgebreid pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een bonusregeling en opleidingsmogelijkheden.

Over JLL
JLL is internationaal marktleider op het gebied van vastgoed services en investment management. Nationaal en internationaal adviseren we eigenaren, ontwikkelaars, huurders en beleggers op het gebied van commercieel vastgoed (kantoorgebouwen, bedrijfsruimten, woningen, hotels en winkels). Wereldwijd werken er meer dan 82.000 professionals op 300 kantoren verspreid over 80 landen. In Nederland krijg je meer dan 200 collega’s. Allen professionals in hun vak die elke dag streven naar het leveren van topkwaliteit aan onze opdrachtgevers. www.jll.nl

Verantwoordelijkheden
Benodigde kwalificaties