Skip Ribbon Commands
Skip to main content

Vacature gegevens

Vastgoed Adviseur

Werkervaring
Afdeling
Divisie
Industrial & Logistics
Type werk
Locatie

​Eindhoven

HR Contactpersoon

​We nodigen je van harte uit om een sollicitatiebrief met CV te sturen naar: Wendeline Marres: wendeline.marres@eu.jll.com.
Heb je nog vragen over de functie? Bel haar gerust: (020) 5 405 405.

Functie doelstellingen

Je hebt de directie van een groeiende onderneming zojuist enthousiast gemaakt voor het verkopen van een bedrijfsruimte van 40.000 m2 op een A-locatie. Jouw professionele advisering en overtuigende strategie trok hen over de streep.

Gaat jouw bloed sneller stromen van het doen van het adviseren van kopers en verkopers van logistiek vastgoed? Solliciteer dan op de functie van:

Vastgoed Adviseur

Standplaats Eindhoven

Wat houdt de functie in?
Je adviseert kopers en verkopers van commercieel logistiek en industrieel vastgoed in Nederland.  Eén van je meest zichtbare activiteiten is je ondersteuning in verkoop van grootschalige logistieke complexen in opdracht van eigenaren. Dit varieert van een bedrijfsruimte van 5.000 m² tot grootschalige complexen en portefeuilles groter dan 100.000 m². Maar je doet meer. je helpt beleggers in hun zoektocht naar nieuwe objecten en verzorgt de meest uiteenlopende vastgoedadviezen.

Met veel plezier een topresultaat neerzetten, dat is wat wij willen. Wij zoeken dan ook een gedreven, energieke en veelzijdige vastgoed adviseur en een overtuigende sparringpartner. Je komt afspraken na, denkt buiten kaders en verrast de klant door meer te doen dan alleen zijn vragen te beantwoorden. Alleen dan zijn we van toegevoegde waarde.

Kortom: je maakt onderscheidende verkoopdocumenten, inventariseert zelfstandig commerciële, juridische en technische zaken voor het vastgoed. Hiernaast beoordeel je nauwkeurig alle relevante waarde aspecten van de objecten en verzorgt overtuigende bezichtigingen met potentiele kopers. Tevens voer je onderhandelingen en sluit de overeenkomst (deal).

Herken jij jezelf hierin?

 • Je hebt een uitstekend oog voor de belangen van de klant. Het is je tweede natuur om meer te doen dan de klant verwacht. Je denkt buiten bestaande kaders en je acteert snel. Je bent creatief, proactief, klantgericht en commercieel.

 • Je vindt het leuk om voortdurend te schakelen met diverse partijen die actief zijn in de commerciële vastgoedbranche. Je bent een stevige sparringpartner voor kopers en verkopers. Je adviseert over de juiste verkoopstrategie en prijzen. Kortom: je denkt mee met de (ver)kopers over hun wensen en doelen.

 • Je kunt uitstekend zelfstandig werken. Maar je werkt ook graag samen met collega’s in een hecht team op ons kantoor in Eindhoven. Samen een prestatie neerzetten en daarnaast individueel aan de slag, is precies wat jij zoekt in een baan.

Wat vragen wij van je?

 • Je hebt bij voorkeur een afgeronde WO opleiding, in een technische of vastgoed gerelateerde richting.

 • Je bent net afgestudeerd en/of je hebt 1-4 jaar werkervaring.

 • Je spreekt en schrijft uitstekend in het Nederlands en het Engels.

 • Je voelt je ondernemer en bent proactief.

 • Je bent accuraat en zelfstandig.

 • Je bent resultaatgericht en hebt een enorme drive.

 • Het officepakket beheers je goed, met name Excel.

 • Je bent in het bezit van rijbewijs B.

Wat bieden wij je?

Het salaris is afhankelijk van jouw werkervaring en jouw capaciteiten. Daarnaast bieden we je graag een uitgebreid pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een aantrekkelijke bonusregeling, pensioenregeling, diverse arbeidsongeschiktheidsverzekeringen en een collectieve ziektekostenverzekering.

Over JLL
JLL is internationaal marktleider op het gebied van vastgoed services en investment management. Nationaal en internationaal adviseren we eigenaren, ontwikkelaars, huurders en beleggers op het gebied van commercieel vastgoed (kantoorgebouwen, bedrijfsruimten, woningen, hotels en winkels). Wereldwijd werken er meer dan 82.000 professionals op 300 kantoren verspreid over 80 landen. In Nederland krijg je meer dan 200 collega’s. Allen professionals in hun vak die elke dag streven naar het leveren van topkwaliteit aan onze opdrachtgevers. www.jll.nl

Verantwoordelijkheden
Benodigde kwalificaties