Skip Ribbon Commands
Skip to main content

Vacature gegevens

Vastgoed Adviseur Industrial & Logistics

Werkervaring
Afdeling
Divisie
Industrial & Logistics
Type werk
Locatie

​Rotterdam

HR Contactpersoon

We nodigen je van harte uit om een sollicitatiebrief met CV te sturen naar: Wendeline Marres: wendeline.marres@eu.jll.com . Heb je nog vragen over de functie, bel dan: (020) 5 405 405.

Functie doelstellingen

Je hebt de directie van een bedrijf zojuist enthousiast gemaakt voor het huren van een bedrijfspand. Jouw professionele rondleiding trok hen over de streep. Nu ben je op weg naar een grootschalig nieuwbouwproject om te overleggen met de projectontwikkelaar over de verhuurstrategie.

Gaat jouw bloed sneller stromen van de verhuur en verkoop van commercieel vastgoed? Solliciteer dan op de functie van:

Vastgoed Adviseur Industrial & Logistics
Standplaats Rotterdam

Wat houdt de functie in?
Je zorgt voor de verhuur en verkoop van diverse soorten commercieel logistiek en industrieel vastgoed. Je begeleidt de hele transactie. Van het in kaart brengen van de commerciële, juridische en technische zaken van het vastgoed tot het verzorgen van rondleidingen, het voeren van onderhandelingen en het opstellen en sluiten van contracten. Daarnaast verzorg je de meest uiteenlopende vastgoedadviezen en heb je de verantwoordelijkheid over een verhuur/verkoop portefeuille.

Herken jij jezelf hierin?

  • Je hebt een uitstekend oog voor de belangen van de klant. Het is je tweede natuur om meer te doen dan de klant verwacht. Je denkt buiten bestaande kaders en je acteert snel. Je bent creatief, proactief, klantgericht en commercieel.

  • Je vindt het leuk om voortdurend te schakelen met diverse partijen die actief zijn in de commerciële vastgoedbranche. Denk aan directies van organisaties, aan beleggers, ondernemers en aan projectontwikkelaars. Je bent een stevige sparringpartner voor eigenaren. Je adviseert over de juiste verhuur/verkoopstrategie en prijzen. Je denkt mee met de (ver)kopers of (ver)huurders over hun wensen en doelen.

  • Je kunt uitstekend zelfstandig werken. Maar je werkt ook graag samen met collega’s in een hecht team op ons kantoor in Rotterdam én in het landelijke Industrial & Logistics team in Nederland bestaande uit 8 collega’s. Samen een prestatie neerzetten en daarnaast individueel aan de slag, is precies wat jij zoekt in een baan.

Wat vragen wij van je?

  • Je hebt HBO- of WO-niveau - bij voorkeur een economische, bedrijfskundige, juridische of vastgoed gerelateerde studie.

  • Je woont in de omgeving van Rotterdam en hebt affiniteit met de (groot) Rotterdamse markt.

  • Minimaal 1 tot 2 jaar werkervaring in het commercieel vastgoed, kennis van de Industriële/logistieke markt is een pré.

  • Je bent in staat om meerdere projecten tegelijkertijd te managen, het overzicht te behouden en je waarborgt de kwaliteit en deadlines.

  • Je spreekt en schrijft uitstekend in het Nederlands en het Engels.

  • Word en Excel hebben geen geheimen meer voor je.

  • Je hebt rijbewijs B.

Het salaris is afhankelijk van jouw werkervaring en jouw capaciteiten. Je kunt het salaris aanvullen met een aantrekkelijke bonusregeling. Daarnaast bieden we je graag een uitgebreid pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden.


Over JLL
JLL is internationaal marktleider op het gebied van vastgoed services en investment management. Nationaal en internationaal adviseren we eigenaren, ontwikkelaars, huurders en beleggers op het gebied van commercieel vastgoed (kantoorgebouwen, bedrijfsruimten, woningen, hotels en winkels). Wereldwijd werken er meer dan 82.000 professionals op 230 kantoren verspreid over 80 landen. In Nederland krijg je meer dan 200 collega’s. Allen professionals in hun vak die elke dag streven naar het leveren van topkwaliteit aan onze opdrachtgevers. www.jll.nl

Verantwoordelijkheden
Benodigde kwalificaties