Skip Ribbon Commands
Skip to main content

Vacature gegevens

Advisor Tenant Representation

Werkervaring
Afdeling
Divisie
Tenant Representation
Type werk
Locatie

​Amsterdam

HR Contactpersoon

We nodigen je van harte uit om een sollicitatiebrief met CV te sturen naar: Wendeline Marres: wendeline.marres@eu.jll.com

Heb je nog vragen over de functie? Bel dan: (020) 5 405 405.

Functie doelstellingen

Je hebt de directie van een bedrijf zojuist overtuigd jou aan te stellen als adviseur voor hun huisvestingsvraagstukken. Jouw professionaliteit en kennis van de markt gaf hen het vertrouwen dat JLL de juiste partij is om hen te adviseren in de aanhuur van vastgoed. Nu ben je op weg naar een opdrachtgever om samen te kijken hoe hun drie locaties kunnen worden samengevoegd in één pand. 

Gaat jouw bloed sneller stromen van commercieel vastgoed? Solliciteer dan op de functie van:

Advisor Tenant Representation

Wat houdt de functie in?

Je acquireert opdrachten en begeleidt gebruikers van vastgoed bij de acquisitie/aanhuur van nieuwe kantoorruimte, een mogelijke heronderhandeling van bestaande contracten of de aan-  en verkoop van een kantoorgebouw binnen de regio Groot Amsterdam.

Herken je jezelf hierin?

  • Je hebt een uitstekend oog voor de belangen van de klant. Het is je tweede natuur om meer te doen dan de klant verwacht. Je denkt buiten bestaande kaders en je acteert snel. Je bent creatief, proactief, klantgericht en commercieel.

  • Je vindt het leuk om voortdurend te schakelen met diverse partijen die actief zijn in de vastgoedbranche. Van (inter)nationale organisaties tot lokale publieke instellingen. Je adviseert over de juiste strategie. Je denkt mee met je opdrachtgevers over hun wensen en doelen en voert namens hen de onderhandelingen.

  • Je bent bekend met de verschillende belangen die er spelen bij je cliënt en je kunt hier goed op anticiperen.

  • Je creëert nieuwe business door voortijdig kansen te signaleren op de markt en cross-selling te bewerkstelligen. Je kunt strategisch denken en dit doorvertalen binnen de organisatie.

  • Je kunt uitstekend zelfstandig werken. Maar je werkt ook graag samen met collega’s in een hecht team . Samen een prestatie neerzetten en daarnaast individueel presteren, is precies wat jij zoekt in een baan.

Wat vragen wij van je?

  • Je hebt minimaal 3-7 jaar relevante werkervaring en affiniteit met de commerciële vastgoedmarkt.

  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

  • Je woont bij voorkeur in de Randstad.

Wat bieden wij je?
Het salaris is afhankelijk van je werkervaring en je capaciteiten. Je kunt het salaris aanvullen met een aantrekkelijke bonusregeling. Daarnaast bieden we je graag een uitgebreid pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een leaseauto of mobiliteitsbudget, lunchregeling, uitgebreide sportfaciliteiten en opleidingsmogelijkheden.

Over JLL
JLL is internationaal marktleider op het gebied van vastgoed services en investment management. Nationaal en internationaal adviseren we eigenaren, ontwikkelaars, gebruikers en beleggers op het gebied van commercieel vastgoed (kantoorgebouwen, bedrijfsruimten, woningen, hotels en winkels). Wereldwijd werken er meer dan 82.000 professionals op 300 kantoren verspreid over 80 landen. In Nederland krijg je meer dan 200 collega’s. Allen professionals in hun vak die elke dag streven naar het leveren van topkwaliteit aan onze opdrachtgevers. www.jll.nl

Verantwoordelijkheden
Benodigde kwalificaties