Skip Ribbon Commands
Skip to main content

Vacature gegevens

Senior Projectmanager Tétris Design & Build

Werkervaring
Afdeling
Divisie
Tétris Design & Build
Type werk
Locatie

​Amsterdam

HR Contactpersoon

We nodigen je van harte uit om jouw sollicitatiebrief met CV te sturen naar Wendeline Marres: wendeline.marres@eu.jll.com

Heb je nog vragen over de functie? Bel dan (020) 5 405 405.

Functie doelstellingen

Je straalt vertrouwen en kennis uit. Voor jou is geen probleem te groot en je denkt altijd in oplossingen. Opdrachtgevers weten dat het project bij jou in goede handen is en je houdt jouw opdrachtgevers altijd goed op de hoogte van de voortgang van het project. Je bouwt graag een goede band op met je collega’s en onderaannemers. Je weet dat teamwerk de sleutel tot succes is. Je bent gewend met architecten en designers te werken en je denkt graag mee. Daarnaast is het voor jou geen probleem junior projectmanagers op te leiden. Je neemt de tijd om duidelijk uit te leggen wat er van hen wordt verwacht, maar je weet ook de bijzaken van de hoofdzaken te scheiden. Je kunt vertrouwen in iemand leggen, maar ziet het ook meteen wanneer jouw hulp nodig is. Je hebt nu minimaal 7 jaar werkervaring als project manager en hebt meerdere projecten zelfstandig gedraaid. Daarnaast haal je er een kick uit om opdrachten binnen te halen en vind je het leuk om in een internationale omgeving te werken. Wanneer je een opdracht binnen hebt gehaald geniet je er extra van om dat met je collega’s te kunnen vieren.


Herken je jezelf in deze tekst? Aarzel dan vooral niet en solliciteer bij Tétris Design & Build naar de functie van:

Senior Projectmanager
locatie: Amsterdam


Wat houdt de functie in?
Als senior projectmanager werk je onder leiding van het management van Tétris en kun je geheel zelfstandig projecten uitvoeren. Dit betekent dat je zelfstandig projecten kunt acquireren, managen en financieel beheren. Je bent verder verantwoordelijk voor de inkoop bij diverse leveranciers.

Wat vragen wij van je?
- Probleemoplossend en leervermogen op HBO niveau.
- Minstens 7 jaar relevante werkervaring (bijv. als projectmanager binnen een commerciële organisatie).
- Afgeronde opleiding in de richting bouwkunde of soortgelijk.
- Kennis van autocad en MS project.
- Je hebt affiniteit met vastgoed, projectmanagement en aantoonbare affiniteit met interieur architectuur, gebouw- en projectinrichting.
- Je spreekt en schrijft de Nederlandse en de Engelse taal vloeiend. Beheersing van Duits en/of Frans is een pre.
- Je beheerst het office pakket.


Wat bieden wij je?
Het salaris is afhankelijk van je werkervaring en capaciteiten. Daarnaast bieden we je graag een uitgebreid pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een pensioen- en lunchregeling, collectieve ziektekostenverzekering en sportfaciliteiten.

Over Tétris
Tétris Design & Build is een volle dochter van JLL en is de Europese "Design & Build"-specialist voor de fit-out van kantoor-, winkel-, hotel- en logistieke ruimtes.

Tétris heeft verschillende afdelingen door heel Europa met wie we ook nauw samenwerken. Het team bestaat uit architecten, space planners, designers en project managers. Tetris Nederland is in 2011 opgericht en heeft inmiddels een aardig klantenbestand opgebouwd.

Verantwoordelijkheden
Benodigde kwalificaties