Skip Ribbon Commands
Skip to main content

Vacature gegevens

Designer Tétris Design & Build

Werkervaring
Afdeling
Divisie
Tétris Deisgn & Build
Type werk
Locatie

​Amsterdam

HR Contactpersoon

We nodigen je van harte uit om je sollicitatiebrief met CV te sturen naar Wendeline Marres: Wendeline.Marres@eu.jll.com
Heb je nog vragen over de functie? Bel dan (020) 5 405 405.

Functie doelstellingen

Jij ziet de potentie van iedere ruimte. Of het nou een winkel-, hotel- of kantoorruimte is, jij weet altijd te verrassen met jouw ideeën.  Je werkt in deze functie samen met één van onze architecten om de wensen en behoeften van onze opdrachtgevers te vertalen naar een passend interieurontwerper. Je bent gewend in een snel veranderende omgeving te werken en laat jouw creativiteit en humeur niet verpesten als je onder tijdsdruk staat. Naast dat je een creatieve geest hebt, ben je een echte ‘team player’ en sta je dus altijd voor je collega’s klaar.

Herken jij jezelf in deze tekst? Aarzel dan vooral niet en solliciteer bij Tétris Design & Build naar tijdelijke de functie van:

Designer
locatie: Amsterdam

Contract: Vast en/of tijdelijk ter vervanging van zwangerschapsverlof


Wat houdt de functie in?

Als designer werk je onder leiding van het management en architecten van Tétris aan ontwerpen voor kantoor-, retail-, en hotelinrichtingen. Daarbij werk je samen met onze space planners, project managers en natuurlijk de opdrachtgevers. Daarnaast heb je de mogelijkheid om kennis en ideeën uit te wisselen met internationale collega’s over heel Europa. Het gaat om een tijdelijke functie ter vervanging van één van onze designers die met zwangerschapsverlof gaat. Vanwege de groei in ons team, bestaat er een grote kans dat je hierna kan blijven.


Wat vragen wij van je?

  • Je start per 1 juli 2018 voor een periode van 5 maanden. Het gaat om een fulltime functie van 37.50 uur per week. Wanneer we enthousiast over je prestaties zijn gaan we graag het gesprek aan om je aan ons team toe te voegen; 

  • Je beschikt over een afgeronde bouwkundige opleiding op HBO of WO-niveau;

  • Je hebt circa 4 jaar werkervaring;

  • Je hebt kennis van de huidige wet- en regelgeving op het gebied van werkplekken (ARBO en NEN), Bouwbesluit en brandveiligheid;

  • Je kunt werken met Autocad, Photoshop, Sketch up en Revit. Kunnen werken met Indesign is een pre;

  • Je bent professioneel;

  • Je spreekt en schrijft de Nederlandse en de Engelse taal vloeiend. Beheersing van Duits en/of Frans is een pre

Wat bieden wij je?
Het salaris is afhankelijk van je werkervaring en capaciteiten. Daarnaast bieden we je graag een uitgebreid pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een pensioen- en lunchregeling, collectieve ziektekostenverzekering en sportfaciliteiten.

 

Over Tétris
Tétris Design & Build is een volle dochter van JLL en is de Europese "Design & Build"-specialist voor de fit-out van kantoor-, winkel-, hotel- en logistieke ruimtes.
Tétris heeft verschillende afdelingen door heel Europa met wie we ook nauw samenwerken. Het team bestaat uit architecten, space planners, designers en project managers. Tetris Nederland is in 2011 opgericht en heeft inmiddels een aardig klantenbestand opgebouwd met bedrijven als Uber, bol.com, Samsung en Verizon. Binnen het team is er veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en het uitvoeren van nieuwe ideeën. We waarderen eigenheid en zien het als een plicht om het beste uit onze medewerkers te halen. Tétris is een hecht team dat naast hard werken graag tot het laatste moment de dansvloer onveilig maakt tijdens (bedrijfs)feestjes.

Verantwoordelijkheden
Benodigde kwalificaties