Skip Ribbon Commands
Skip to main content

Vacature gegevens

GIS analist

Werkervaring
Afdeling
Divisie
Research
Type werk
Locatie
HR Contactpersoon

We nodigen je van harte uit om een sollicitatiebrief met CV te sturen naar: Wendeline Marres: wendeline.marres@eu.jll.com
Heb je nog vragen over de functie? Bel dan: (020) 5 405 405.

Functie doelstellingen

​De vastgoedadvies wereld staat voor een grote verandering. Data-analyses worden steeds belangrijker en er wordt steeds meer diepgang verwacht. GIS is op dit moment al een vitaal onderdeel van deze verandering en gaat in de komende jaren een steeds prominentere rol spelen in de processen binnen het vastgoedadvies. Lijkt het jou leuk om hier een centrale rol in te spelen en vanuit de bron, de research consultancy afdeling, van onze organisatie bij te dragen aan deze transformatie van het vastgoedadvies? Dan komen wij graag met je in contact.

GIS Analist

Standplaats Amsterdam

Wat houdt de functie in?
Als GIS analist ben je zelfstandig, maar ook binnen een hecht team, actief met het ontwikkelen van nieuwe (digitale) producten. Het team bestaat uit specialisten op het gebied van data ,vastgoed en planologie. Gezamenlijk brengen we  alle marktinformatie in kaart voor beleggers en ontwikkelaars, en met jouw scherpe analyses hebben we het vermogen op verschillende niveaus analyses te doen en verwachtingen voor de toekomst op te stellen binnen de vastgoedwereld. Hiernaast ondersteun je door je scherpe analyses de afdelingen binnen JLL in hun acquisities en strategie. Als onderdeel van het Research & Strategy team wordt je gevoed met ideeën over eindproducten, waarvan het jouw passie is om deze succesvol te maken. Je eigen inbreng en creativiteit worden daarin zeer gewaardeerd en je neemt de vrijheid om zelf nieuwe output te genereren. Er is veel samenwerking met het internationale GIS-team, waarmee je gaat samenwerken en kennis kunt delen.


Herken jij jezelf hierin?

  • Je vindt het leuk om in de dynamische commerciële vastgoedbranche actief te zijn of worden. Je adviseert over de juiste methodieken en bent in staat om deze waardevolle kennis met het Research & Strategy team en de organisatie te delen.

  • Je kunt uitstekend zelfstandig werken. Maar je werkt ook graag samen met collega’s in een hecht team op ons kantoor in Amsterdam en bent dan ook een stevige sparringpartner. Ook ben je bekend met datamanagement.

  • Je bent grondig en nauwkeurig want je werkzaamheden als GIS analist vormen de onderbouwing van vaak ingrijpende beslissingen op vastgoedgebied van de opdrachtgevers van JLL. Beslissingen met een impact op lange termijn én grote financiële consequenties.

Wat vragen wij van je?

  • Je hebt HBO- of WO niveau, bij voorkeur studierichting planologie of GIMA.

  • Maximaal 5 jaar relevante werkervaring.

  • Je spreekt en schrijft uitstekend in het Nederlands en het Engels.

  • Python en ESRI software (Arcmap, ArcGIS Online, Arccatalog en Arcgis Pro) hebben geen geheimen meer voor je.

Wat bieden wij je?

Je komt te werken in een jong en dynamisch team met als primaire standplaats Amsterdam. Het team bestaat op dit moment uit 4 personen, maar we hebben een groei ambitie waar jij ons hopelijk bij gaat helpen.
Het salaris is afhankelijk van jouw werkervaring en jouw capaciteiten. Daarnaast bieden we je graag een uitgebreid pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een pensioenregeling, diverse arbeidsongeschiktheidsverzekeringen en een collectieve ziektekostenverzekering. Bovendien zijn er bij ons allerlei sportieve mogelijkheden.

Over JLL
JLL is internationaal marktleider op het gebied van vastgoed services en investment management. Nationaal en internationaal adviseren we eigenaren, ontwikkelaars, huurders en beleggers op het gebied van commercieel vastgoed (kantoorgebouwen, bedrijfsruimten, woningen, hotels en winkels). Wereldwijd werken er meer dan 80.000 professionals op 300 kantoren verspreid over 80 landen. In Nederland krijg je meer dan 200 collega’s. Allen professionals in hun vak die elke dag streven naar het leveren van topkwaliteit aan onze opdrachtgevers. www.jll.nl

Verantwoordelijkheden
Benodigde kwalificaties