Skip Ribbon Commands
Skip to main content

Vacature gegevens

Assistent Technisch Manager (m/v)

Werkervaring
Afdeling
Property & Asset Management
Divisie
Type werk
Locatie

​Rotterdam

HR Contactpersoon

Wil je solliciteren?
We nodigen je van harte uit om een sollicitatiebrief met CV te sturen naar:
Tamara Meskes: tamara.meskes@eu.jll.com
Heb je nog vragen over de functie? Bel haar gerust: (020) 5 405 405

Functie doelstellingen

​Houd je makkelijk veel ballen in de lucht, vind je veel afwisseling prettig en wil je graag onderdeel uitmaken van ons enthousiaste en hechte Property & Asset Management team in Rotterdam? Solliciteer dan op de functie van:


Assistent Technisch Manager
voor onze vestiging in Rotterdam


Wat houdt de functie in?
 In deze veelzijdige functie ben je de rechterhand van de Technisch Manager. Je fungeert als ons tweedelijns aanspreekpunt voor huurders en eigenaren en bent verantwoordelijk voor de ondersteuning van operationele taken op technisch gebied. Zo vraag je offertes op, manage je storingen, beheer je de inkomende facturenstroom en maak je opdrachten aan voor preventief onderhoud. Je hebt veelvuldig contact met externe partijen. 

Je vormt een hecht team met de Technisch Manager(s), de Property Manager(s) en de projectadministrateur. Je rapporteert aan de Manager Technical Support.

Wat bieden wij je?
Het salaris is afhankelijk van jouw werkervaring en jouw capaciteiten. Daarnaast bieden we je graag een uitgebreid pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een pensioen- en lunchregeling.

Over JLL
JLL is internationaal marktleider op het gebied van vastgoed services en investment management. Nationaal en internationaal adviseren we eigenaren, ontwikkelaars, huurders en beleggers op het gebied van commercieel vastgoed (kantoorgebouwen, bedrijfsruimten, woningen, hotels en winkels). Wereldwijd werken er meer dan 82.000 professionals op 300 corporate kantoren in 80 landen. In Nederland krijg je meer dan 220 collega’s. Allen professionals in hun vak die elke dag streven naar het leveren van topkwaliteit aan onze opdrachtgevers. www.jll.nl

Verantwoordelijkheden
Benodigde kwalificaties

Herken jij jezelf hierin?
Je bent een energieke en gedreven teamplayer met affiniteit met techniek en vastgoed. Service- en klantgericht handelen staan bij jou voorop evenals een hoge klanttevredenheid. Je bent oplossingsgericht en stressbestendig, ook onder druk weet jij het hoofd koel te houden. Je bent een aanpakker en steekt je handen uit de mouwen. Door je uitstekende communicatieve vaardigheden weet je mensen mee te krijgen. Je bent op gepaste wijze assertief en geeft gevraagd èn ongevraagd je mening.

Wat vragen wij van je?
- Je woont in de regio Zuid-Holland.
- Je hebt een afgeronde MBO opleiding,  bij voorkeur MTS bouw richting beheer en onderhoud of MBO facilitaire dienstverlening.
- Ervaring op het gebied van onroerend goed is een pré.
- Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.
- Je hebt ervaring met Microsoft Office en vastgoed software (bij voorkeur REMS).

Wat bieden wij je?
Het salaris is afhankelijk van jouw werkervaring en jouw capaciteiten. Daarnaast bieden we je graag een uitgebreid pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een pensioen- en lunchregeling.