Skip Ribbon Commands
Skip to main content

Vacature gegevens

Vastgoed Adviseur

Werkervaring
Afdeling
Divisie
Office Agency
Type werk
Locatie

​Den Haag

HR Contactpersoon

​We nodigen je van harte uit om een sollicitatiebrief met CV te sturen naar: Wendeline Marres: wendeline.marres@eu.jll.com
Heb je nog vragen over de functie, bel dan: (020) 5 405 405.

Functie doelstellingen

Je hebt de directie van een groeiende onderneming zojuist enthousiast gemaakt voor het huren van een kantoorpand op een A-locatie. Jouw professionele rondleiding en advisering trok hen over de streep. Nu ben je op weg naar een nieuwbouwproject om te overleggen met de projectontwikkelaar over de verhuurstrategie.

Gaat jouw bloed sneller stromen van het doen van transacties in commercieel vastgoed? Solliciteer dan op de functie van:

Vastgoed Adviseur
Werkgebied Den Haag/ Standplaats Rotterdam

Wat houdt de functie in?

Je zorgt voor de verkoop, aanhuur en verhuur van diverse soorten bedrijfsobjecten. Je begeleidt de hele transactie in samenwerking met collega’s uit jouw team. Van het in kaart brengen van de commerciële, juridische en technische zaken van het vastgoed tot het verzorgen van rondleidingen, het voeren van onderhandelingen en het opstellen en sluiten van contracten.


Herken jij jezelf hierin?

  •  Je hebt een uitstekend oog voor de belangen van de klant. Het is je tweede natuur om meer te doen dan de klant verwacht. Je denkt buiten bestaande kaders en je acteert snel. Je bent creatief, proactief, klantgericht en commercieel.

  • Je vindt het leuk om voortdurend te schakelen met diverse partijen die actief zijn in de commerciële vastgoedbranche. Denk aan directies van organisaties, aan beleggers, ondernemers en aan projectontwikkelaars. Je bent een stevige sparringpartner voor eigenaren. Je adviseert over de juiste verhuur/verkoopstrategie en prijzen. Je denkt mee met de (ver)kopers of (ver)huurders over hun wensen en doelen.

  • Je kunt uitstekend zelfstandig werken. Maar je werkt ook graag samen met collega’s in een hecht team op ons kantoor in Rotterdam. Samen een prestatie neerzetten en daarnaast individueel aan de slag, is precies wat jij zoekt in een baan.

Wat vragen wij van je?

  •  Je woont bij voorkeur in Den Haag.

  • Je hebt een afgeronde HBO of WO opleiding, in bij voorkeur een economische, bedrijfskundige, juridische of vastgoed gerelateerde richting.

  • Je bent net afgestudeerd en/of je hebt maximaal 2 jaar werkervaring.

  • Je spreekt en schrijft uitstekend in het Nederlands en het Engels.

  • Word en Excel hebben geen geheimen meer voor je.

  • Je hebt rijbewijs B.

Wat bieden wij je?

Het salaris is afhankelijk van jouw werkervaring en jouw capaciteiten. Daarnaast bieden we je graag een uitgebreid pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een pensioen- en lunchregeling.


Over Jones Lang LaSalle
JLL is internationaal marktleider op het gebied van vastgoed services en investment management. Nationaal en internationaal adviseren we eigenaren, ontwikkelaars, huurders en beleggers op het gebied van commercieel vastgoed (kantoorgebouwen, bedrijfsruimten, woningen, hotels en winkels). Wereldwijd werken er meer dan 80.000 professionals op 300 kantoren verspreid over 80 landen. In Nederland krijg je meer dan 200 collega’s. Allen professionals in hun vak die elke dag streven naar het leveren van topkwaliteit aan onze opdrachtgevers. www.jll.nl

Verantwoordelijkheden
Benodigde kwalificaties