Skip Ribbon Commands
Skip to main content

Vacature gegevens

Stagiair(e) Vastgoedadviseur

Werkervaring
Afdeling
Divisie
Agency Amsterdam
Type werk
Locatie

​Amsterdam

HR Contactpersoon

​Wendeline Marres

Functie doelstellingen

​Wij adviseren huurders en verhuurders, kopers en verkopers van commercieel vastgoed in heel Nederland. Eén van onze meest zichtbare activiteiten is de verhuur en verkoop van diverse soorten kantoorgebouwen en bedrijfsobjecten in opdracht van eigenaren. Dit varieert van kleine kantoorunits tot grootschalige nieuwbouwontwikkelingen. Maar wij doen meer. Wij helpen huurders in hun zoektocht naar nieuwe huisvesting en verzorgen de meest uiteenlopende vastgoedadviezen.

Gaat jouw bloed sneller stromen van transacties in commercieel vastgoed? Solliciteer dan op de functie van:

Stagiair(e) Vastgoedadviseur
Amsterdam

Wat houdt de functie in?

Als stagiair(e) vervul je een ondersteunende rol voor onze adviseurs en is het voor jou een eerste kennismaking met het vak van vastgoedadviseur. Je zult bij een groot aantal facetten worden betrokken; zo ga je mee met bezichtigingen, woon je diverse overleggen bij, werk je mee aan voorstellen en marktinventarisaties. Daarnaast zorg je voor een juiste manier van  dataverwerking. Wij bieden je de gelegenheid commerciële ervaring op te doen op het gebied van advisering bij aan – en verkoop en aan- en verhuur van vastgoed.


Herken jij jezelf hierin?

  • Je hebt een creatieve, proactieve en klantgerichte mindset; Het is je tweede natuur om meer te doen dan verwacht;

  • Je bent een gemotiveerde 3e of 4e jaars HBO/WO student van een vastgoed, juridische of bedrijfseconomisch gerelateerde opleiding, die opzoek is naar een meewerkstage of afstudeerstage;

  • Je bent flexibel en stressbestendig. Je kan zelfstandig werken, maar je werkt ook graag samen met collega’s, in een hecht team, op ons kantoor in Amsterdam.


Wat vragen wij van je?

  • Je woont bij voorkeur in de regio Noord-Holland;

  • Een zeer goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;

  • Een goede beheersing van Word, PowerPoint en Excel;

  • Je hebt een rijbewijs B.

Wat bieden wij je?

Een commerciële en uitdagende stage binnen een internationale organisatie.

Wil je solliciteren?
We nodigen je van harte uit om een sollicitatiebrief met CV te sturen naar: Wendeline Marres: wendeline.marres@eu.jll.com.
Heb je nog vragen over de functie? Bel haar gerust: (020) 5 405 405.


Over JLL
JLL is internationaal marktleider op het gebied van vastgoed services en investment management. Nationaal en internationaal adviseren we eigenaren, ontwikkelaars, huurders en beleggers op het gebied van commercieel vastgoed (kantoorgebouwen, bedrijfsruimten, woningen, hotels en winkels). Wereldwijd werken er meer dan 82.000 professionals op 300 kantoren verspreid over 80 landen. In Nederland krijg je meer dan 220 collega’s. Allen professionals in hun vak die elke dag streven naar het leveren van topkwaliteit aan onze opdrachtgevers. www.jll.nl

Verantwoordelijkheden
Benodigde kwalificaties