Skip Ribbon Commands
Skip to main content

Vacature gegevens

Team Assistant Tétris Design & Build

Werkervaring
Afdeling
Divisie
Tétris Design & Build
Type werk
Locatie

​Amsterdam

HR Contactpersoon

​Wendeline Marres

Functie doelstellingen

Je hebt er net voor gezorgd dat de financiële administratie (omzet) is bijgewerkt. Bij je bureau staat ondertussen een collega die vraagt of je een afspraak voor hem wilt maken met een klant. En hij is nog niet weg of je wordt gebeld of je direct even aan kunt schuiven bij een overleg, zodat je daarna een presentatie in PowerPoint kunt maken.

Wil jij je onmisbaar maken voor onze collega’s van Tétris Design & Build? Solliciteer dan op de functie van:

 

Team Assistant
voor onze vestiging in Amsterdam

 

Wat houdt de functie in?


Je zorgt ervoor dat de projectmanagers, designers, space planners en architecten hun werk kunnen doen. Dankzij jouw organisatietalent is dat mogelijk. Jij bent het eerste aanspreekpunt voor het team, collega’s van andere afdelingen, opdrachtgevers en relaties. Het is belangrijk dat je goed op de hoogte bent van de projecten van het team. Daarom ben je aanwezig bij alle werkoverleggen. Je weet dus precies wat je aan het doen bent als je afspraken plant, notuleert of meehelpt met het maken van presentaties, offertes en contracten.

 

Herken jij jezelf hierin?

  • Plannen en organiseren is jouw tweede natuur. Je vindt het leuk om alles tot in de puntjes te verzorgen. Bovendien weet je van aanpakken en ben je stressbestendig. Als ondersteuner van een team hoef je je nooit te vervelen.

  • Je kunt uitstekend schrijven. Of het nu gaat om notulen, e-mails, contracten of offertes. Teksten in het Nederlands of Engels opstellen doe je graag. Je bent tevens niet bang voor cijfers.

  • Je hebt een servicegerichte houding. Je krijgt er energie van om je collega’s zoveel mogelijk te ontlasten bij hun werk. En dankzij jouw klantvriendelijke houding, laat je een uitstekende indruk achter bij onze klanten en partners.


Wat vragen wij van je?

  • Je woont in de regio Midden of Noord-Nederland.

  • Je hebt MBO+ of HBO-niveau.

  • Je wilt minimaal 4 dagen of fulltime werken.

  • Je hebt ongeveer 2 jaar werkervaring als secretaresse.

  • Je kunt goed uit de voeten kunt met het Office pakket (Outlook / Word / Excel / PowerPoint).

  • Je hebt enige ervaring met het voeren van een financiële administratie.

  • Ervaring met PeopleSoft is een pre.

 

Wat bieden wij je?


Het salaris is afhankelijk van jouw werkervaring en jouw capaciteiten. Daarnaast bieden we je graag een uitgebreid pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een bonusregeling, pensioenvoorziening, diverse arbeidsongeschiktheidsverzekeringen, collectieve ziektekostenverzekering en lunchregeling. Bovendien zijn er bij ons allerlei sportieve mogelijkheden.

 

Wil je solliciteren?

We nodigen je van harte uit om een sollicitatiebrief met CV te sturen naar Wendeline Marres: wendeline.marres@eu.jll.com. Heb je nog vragen over de functie? Bel dan: (020) 5 405 405.

 

Over Jones Lang LaSalle

JLL is internationaal marktleider op het gebied van vastgoed services en investment management. Nationaal en internationaal adviseren we eigenaren, ontwikkelaars, huurders en beleggers op het gebied van commercieel vastgoed (kantoorgebouwen, bedrijfsruimten, woningen, hotels en winkels). Wereldwijd werken er bijna 80.000 professionals op 300 kantoren verspreid over 80 landen. In Nederland krijg je meer dan 200 collega’s. Allen professionals in hun vak die elke dag streven naar het leveren van topkwaliteit aan onze opdrachtgevers. www.jll.nl

Tétris Design & Build is een volle dochter van JLL en is de Europese "Design & Build"-specialist voor de fit-out van bedrijfsruimtes, kantoren, winkels, hotels of logistieke ruimtes. Ons vak bestaat uit het omzetten van een project tot een belangrijke succesfactor voor een bedrijf, dankzij creatief, efficiënt en rigoureus uitgevoerde interieur voorstellen.

Verantwoordelijkheden
Benodigde kwalificaties