Skip Ribbon Commands
Skip to main content

Vacature gegevens

Grafisch Vormgever / Visual Brand Coördinator

Werkervaring
Afdeling
Divisie
Marketing & Communicatie
Type werk
Locatie

​Amsterdam

HR Contactpersoon

​Wendeline Marres

Functie doelstellingen

​Je hebt zojuist de laatste hand gelegd aan een verkoopvoorstel voor een van de grootste kantoorgebouwen van Rotterdam. Nog even snel de laatste details afstemmen voor de briefing van de animatie van een groot klanten evenement, want over een paar minuten sluit je aan bij een kick-off meeting voor een pitch project voor een grote opdracht. Vanmiddag heb je nog een call met je collega’s in Londen over de marketing prioriteiten voor het komende half jaar.

Wil jij samen met een klein, maar ontzettend enthousiast team het merk JLL naar een hoger niveau tillen? Sta je open voor vernieuwing en ben je een echte aanpakker? Solliciteer dan op de functie van:

 

Grafisch Vormgever / Visual Brand Coördinator


Wat houdt de functie in?
De vastgoedmarkt is continu in beweging en dat vraagt om een sterk merk waarmee wij ons kunnen onderscheiden. De visuele uitstraling van ons merk is één van de belangrijkste onderdelen hiervan. Hier kan jij een persoonlijke stempel op drukken, omdat het een nieuwe functie betreft. De visual identity is op global niveau vastgelegd, maar binnen de guidelines is er veel ruimte voor creativiteit. Je zal veelal bezig zijn met het grafisch vormgeven van verkoopbrochures, pitches en research publicaties.

Hoe kunnen we ervoor zorgen dat alle 14 afdelingen van JLL binnen de guidelines van de visual identity werken, en hoe richten we processen in om hier op toe te zien? Het is mede aan jou de taak om hier invulling aan te geven. Jij bent uiteindelijk degene die dit gaat implementeren en daarvoor werk je veel samen met verschillende afdelingen.

Als onderdeel van het marketing team van 3 collega’s leer je veel over de verschillende facetten van het marketing vak en lever je daar een waardevolle bijdrage aan. Het betreft een functie waar je creativiteit kan combineren met projectmanagement. Vandaar dat wij op zoek zijn naar een echte aanpakker die sterk in zijn of haar schoenen staat om grote ambities waar te maken.

Herken jij jezelf hierin?

 • Vanzelfsprekend heb je passie voor grafisch vormgeven. Hierbij zoek je continu naar nieuwe creatieve ideeën voor o.a. het door vertalen van de visual identity naar uitnodigingen, klant voorstellen, aanmeldpagina en aankleding van evenementen.

 • Je kijkt verder dan design en bent in staat om de inhoudelijke boodschap die verteld moet worden door te vertalen in een ontwerp.

 • Je bent enthousiast, staat sterk in je schoenen en weet mensen te motiveren, verbinden en inspireren. Of het nu gaat om de implementatie van een nieuw template voor de verhuur flyer of om een pitch waar jij alle informatie voor moet samenvoegen.

 • Je kunt uitstekend zelfstandig werken maar je werkt ook graag samen met collega’s binnen en buiten het marketing team.

 • Je hebt een positief kritische werkhouding. Je bent flexibel en in staat om oplossingsgericht te denken.

 • Je bent in staat om de visual identity door middel van briefings door te vertalen naar onder andere video, merchandise en stand design.

 • Je draait je hand niet om voor diverse Infographics en het ontwikkelen van beeldmateriaal voor online media kanalen zoals onze website, Twitter en Linkedin.

 • Je hebt zin in een nieuwe uitdaging waarin niet alles is uitgedacht, maar waar jij mede richting kan bepalen. 

Wat vragen wij van je?

 • Je hebt ongeveer 3 jaar werkervaring.

 • Je bent van mening dat je overal iets moois van kan maken.

 • Je hebt ruime ervaring met Adobe Indesign, Photoshop en  Illustrator.

 • Goede kennis van PowerPoint en Adobe Experience Manager is een pré.

 • Je bent in staat geheel zelfstandig te werken en structuur aan te brengen in projecten.

 • Je bent zelfstandig, goed in oplossen van problemen, creatief, innovatief en resultaat gericht.

 • Je bent gestructureerd en kan procesmatig werken.

Wat bieden wij je?
Wij bieden jou uitdagende baan waarin initiatief en nieuwe ideeën worden omarmd en aangemoedigd. We bieden je een geweldig kantoor op de mooiste kantoorlocatie van Nederland. Een jong, klein, hecht en enorm leuk team. Uiteraard bieden wij een goed salaris dat aansluit bij jouw werkervaring en jouw capaciteiten

Daarnaast bieden we je graag een uitgebreid pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een pensioenregeling, diverse arbeidsongeschiktheidsverzekeringen en een collectieve ziektekostenverzekering. Bovendien zijn er bij ons allerlei sportieve mogelijkheden.

Wil je solliciteren?
We nodigen je van harte uit om een sollicitatiebrief met CV te sturen naar: Wendeline Marres: wendeline.marres@eu.jll.com. Heb je nog vragen over de functie? Bel haar gerust: (020) 5 405 405.

Over JLL
JLL is internationaal marktleider op het gebied van vastgoed services en investment management. Nationaal en internationaal adviseren we eigenaren, ontwikkelaars, huurders en beleggers op het gebied van commercieel vastgoed (kantoorgebouwen, bedrijfsruimten, woningen, hotels en winkels). Wereldwijd werken er meer dan 80.000 professionals op 300 kantoren verspreid over 80 landen. In Nederland krijg je meer dan 200 collega’s. Allen professionals in hun vak die elke dag streven naar het leveren van topkwaliteit aan onze opdrachtgevers. www.jll.nl

Verantwoordelijkheden
Benodigde kwalificaties