Skip Ribbon Commands
Skip to main content

Vacature gegevens

Tenant Representative Industrial (Medior)

Werkervaring
Afdeling
Divisie
Tenant Representation
Type werk
Locatie

​Amsterdam

HR Contactpersoon

​Wendeline Marres

Functie doelstellingen

​Je hebt de directie van een bedrijf zojuist overtuigd jou aan te stellen als adviseur voor hun huisvestingsvraagstukken. Jouw professionaliteit en kennis van de markt trok hen over de streep. Nu ben je op weg naar een fabriekslocatie om samen met de gebruiker te kijken hoe hun optimale nieuwe plant eruit zou moeten zien en belangrijker nog, waar deze zal moeten komen.


Tenant Representative Industrial (Medior)
Amsterdam


Wat houdt de functie in?
Je acquireert opdrachten en begeleidt gebruikers van industrieel of logistiek vastgoed bij alle aspecten van hun huisvesting. Van strategische adviezen over locatiekeuze en kostenbesparingen op huisvesting, tot en met het begeleiden van aan- en verkoop en aan- en verhuurtrajecten maar ook  (her)onderhandeling van bestaande huurovereenkomsten.

 

Herken jij jezelf hierin?
- Je hebt een uitstekend oog voor de belangen van de klant. Het is je tweede natuur om meer te doen dan de klant verwacht. Je denkt buiten bestaande kaders en je acteert snel. Je bent analytisch sterk, creatief, proactief, klantgericht en commercieel.
- Je vindt het leuk om voortdurend te schakelen met diverse partijen die actief zijn in de vastgoedbranche. Van (inter)nationale organisaties tot lokale publieke instellingen. Je adviseert over de juiste strategie. Je denkt mee met je opdrachtgevers over hun wensen en doelen.
- Je bent een goede procesmanager maar tegelijkertijd sterk commercieel gedreven.
- Je kunt uitstekend zelfstandig werken. Maar je werkt ook graag samen met collega’s in een hecht team . Samen een prestatie neerzetten en daarnaast individueel aan de slag, is precies wat jij zoekt in een baan.

 
Wat vragen wij van je?
- Je hebt HBO- of WO-niveau - bij voorkeur een economische, bedrijfskundige, juridische of vastgoedgerelateerde studie.
- Je hebt minimaal 2 jaar werkervaring.
- Je woont bij voorkeur in de Randstad. 
- Je spreekt en schrijft uitstekend in het Nederlands en het Engels.
- Word en Excel hebben geen geheimen meer voor je.
- Je hebt rijbewijs B.

 

Wat bieden wij je?
Het salaris is afhankelijk van jouw werkervaring en jouw capaciteiten. Je kunt het salaris aanvullen met een aantrekkelijke bonusregeling. Daarnaast bieden we je graag een uitgebreid pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een leaseauto of mobiliteitsbudget, lunchregeling en uitgebreide sportfaciliteiten.

 

Wil je solliciteren?
We nodigen je van harte uit om een sollicitatiebrief met CV te sturen naar: Wendeline Marres: wendeline.marres@eu.jll.com
Heb je nog vragen over de functie? Bel haar gerust: (020) 5 405 405


Over Jones Lang LaSalle
JLL is internationaal marktleider op het gebied van vastgoed services en investment management. Nationaal en internationaal adviseren we eigenaren, ontwikkelaars, huurders en beleggers op het gebied van commercieel vastgoed (kantoorgebouwen, bedrijfsruimten, woningen, hotels en winkels). Wereldwijd werken er meer dan 80.000 professionals op 300 kantoren verspreid over 80 landen. In Nederland krijg je meer dan 200 collega’s. Allen professionals in hun vak die elke dag streven naar het leveren van topkwaliteit aan onze opdrachtgevers. www.jll.nl

Verantwoordelijkheden
Benodigde kwalificaties