Skip Ribbon Commands
Skip to main content

Vacature gegevens

Taxateur

Werkervaring
Afdeling
Divisie
Valuation Advisory
Type werk
Locatie

​Amsterdam

HR Contactpersoon

​Wendeline Marres

Functie doelstellingen

Wij zoeken talentvolle mensen zoals jij voor ons kantoor in Amsterdam. Mensen die een klik hebben met het bedrijfsmatige vastgoed en zich willen ontplooien binnen ons Valuation Advisory team.

Junior Taxateur


Wat houdt de functie in?
Als junior taxateur werk je nauw samen met een senior taxateur en ontwikkel je je de eerste tijd door learning on the job. Je werkzaamheden variëren van het ieder kwartaal waarderen van een onroerende zaak tot het residueel waarderen van een ontwikkeling. Je hebt meerdere deadlines per week. Je taxeert een grote variëteit aan onroerende zaken. De ene keer een winkel in een hoofdwinkelstraat, de andere keer een grote logistieke hal in het zuiden van het land ofwel een kantoorgebouw in de randstad. In de praktijk ben je elke dag met een ander gebouw bezig.


Herken jij jezelf hierin?
-  Een grote hoeveelheid cijfers duizelt je niet, je vindt het een  uitdaging! Je kunt hoofdzaken van bijzaken scheiden. Het werken met deadlines vind je prettig.
-  Je doet zaken het liefst in één keer goed.
-  Zaken tot op de bodem uitzoeken zie je als een uitdaging.
-  Je hebt flair, bent communicatief vaardig en beweegt je gemakkelijk binnen een team. Ook vind je het leuk om de bestaande relaties te onderhouden.  Uiteraard ben je professioneel, kunt als geen ander problemen analyseren en een oordeel vormen.


Wat vragen wij van je?
-  Je beschikt over uitstekende analytische- en cijfermatige capaciteiten.
-  Je hebt een afgeronde opleiding op WO niveau.
-  Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.
-  Gedegen kennis van het Microsoft Office pakket.


Wat bieden wij je?
Het salaris is afhankelijk van je werkervaring en capaciteiten. Daarnaast bieden we je graag een uitgebreid pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een bonusregeling, pensioenvoorziening, diverse arbeidsongeschiktheidsverzekeringen, collectieve ziektekostenverzekering en lunchregeling. Bovendien zijn er bij ons allerlei sportieve mogelijkheden.

 

Wat kan je verwachten?
Je komt terecht in een hecht team, dat graag samenwerkt. Je hebt contact met je collega’s in het buitenland en spreekt opdrachtgevers aan in het Nederlands en/of Engels.  Naast je werk kan je je ook aansluiten bij de hardlooptrainer die elke week een groep collega’s door het Vondelpark jaagt. Of je doet mee aan bedrijfshockey of -voetbal.


Wil je solliciteren?
We nodigen je van harte uit om een sollicitatiebrief met CV te sturen naar:
Wendeline Marres: wendeline.marres@eu.jll.com  
Heb je nog vragen over de functie? Bel haar gerust: (020) 5 405 405


Over JLL
JLL is internationaal marktleider op het gebied van vastgoed services en investment management. Nationaal en internationaal adviseren we eigenaren, ontwikkelaars, huurders en beleggers op het gebied van commercieel vastgoed (kantoorgebouwen, bedrijfsruimten, woningen, hotels en winkels). Wereldwijd werken er bijna 82.000 professionals op 300 kantoren verspreid over 80 landen. In Nederland krijg je meer dan 220 collega’s. Allen professionals in hun vak die elke dag streven naar het leveren van topkwaliteit aan onze opdrachtgevers. www.jll.nl

Verantwoordelijkheden
Benodigde kwalificaties