Skip Ribbon Commands
Skip to main content

Vacature gegevens

Team Assistant Valuation Advisory

Werkervaring
Afdeling
Valuation Advisory
Divisie
Type werk
Locatie

​Amsterdam

HR Contactpersoon

Wil je solliciteren?
We nodigen je van harte uit om een sollicitatiebrief met CV te sturen naar:
Wendeline Marres: wendeline.marres@eu.jll.com.
Heb je nog vragen over de functie? Bel dan: (020) 5 405 405.

Functie doelstellingen

Over JLL
JLL is internationaal marktleider op het gebied van vastgoed services en investment management. Nationaal en internationaal adviseren we eigenaren, ontwikkelaars, huurders en beleggers op het gebied van commercieel vastgoed (kantoorgebouwen, bedrijfsruimten, woningen, hotels en winkels). Wereldwijd werken er meer dan 78.000 professionals op 300 kantoren verspreid over 80 landen. In Nederland krijg je meer dan 220 collega’s. Allen professionals in hun vak die elke dag streven naar het leveren van topkwaliteit aan onze opdrachtgevers. www.jll.nl

 

Wat houdt de functie in?
Je zorgt ervoor dat de valuers hun werk kunnen doen. Zij taxeren onder andere kantoorgebouwen, bedrijfsruimtes, winkels en woningcomplexen. Daarnaast zijn zij expert in het taxeren van complexe vastgoed vraagstukken. Je hebt een grote coördinerende verantwoordelijkheid en ondersteunt administratief diverse opdrachten, van binnenkomst tot afronding. Je bereidt rapportages voor en werkt ze uit, stelt diverse nota’s op en ondersteunt de valuers bij het maken van presentaties, het schrijven van voorstellen en het maken en afstemmen van afspraken.

Je bent altijd op de hoogte van diverse projecten door het bijwonen van periodieke bijeenkomsten.

Herken jij jezelf hierin?

  • Plannen en organiseren is jouw tweede natuur. Je vindt het leuk om alles tot in de puntjes te verzorgen en je functie zo goed mogelijk vorm te geven. Bovendien weet je van aanpakken en ben je stressbestendig. Als ondersteuner van ons team hoef je je nooit te vervelen.
  • Je hebt een servicegerichte houding, bent in staat om vooruit te denken en zelfstandig beslissingen te nemen. Je krijgt er energie van om je collega’s zoveel mogelijk te ontlasten bij hun werk.
  • Je hebt een uitstekend oog voor detail en bent nauwkeuring.
  • Je hebt aantoonbare ervaring met en uitstekende beheersing van Excel, PowerPoint en Word.
Verantwoordelijkheden
Benodigde kwalificaties

Wat vragen wij van je?

  • Je woont in de Randstad.
  • Je hebt minimaal HBO werk- en denkniveau.
  • Je bent flexibel, integer en beschikt over een gezonde dosis humor.
  • Enige ervaring op het gebied van onroerend goed is een pré.

Wat bieden wij je?

We zijn een inspirerende en dynamische organisatie met veel jonge professionals. We bieden je een boeiende baan in een internationale werkomgeving, met uitstekende ontwikkelmogelijkheden en uitzicht op een vaste aanstelling.


Het salaris is afhankelijk van jouw werkervaring en jouw capaciteiten. Daarnaast bieden we je graag een uitgebreid pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een bonusregeling, pensioenvoorziening, diverse arbeidsongeschiktheidsverzekeringen, collectieve ziektekostenverzekering en lunchregeling. Bovendien zijn er bij ons allerlei sportieve mogelijkheden.