Skip Ribbon Commands
Skip to main content

Vacature gegevens

Workplace & Change Management Consultant

Werkervaring
Afdeling
Divisie
Strategic Advisory
Type werk
Locatie

​Amsterdam /  Rotterdam

HR Contactpersoon

​Wendeline Marres

Functie doelstellingen

Ben jij op zoek naar een uitdagende functie op het snijvlak van organisatieverandering en huisvestingadvies? Om in te spelen op de complexiteit waarmee organisaties vandaag de dag te maken hebben, biedt JLL geïntegreerde diensten aan waarmee we onze opdrachtgevers helpen om hun huisvesting in te zetten om talent aan te trekken en te behouden, de identiteit van het bedrijf te versterken, de kosten te reduceren en het welzijn en prestatievermogen van de medewerkers te bevorderen. 

Voor de uitbreiding van onze Workplace & Change Management services zijn wij per direct op zoek naar een:

 

Workplace & Change Management Consultant
locatie: Amsterdam/Rotterdam

 

Wat houdt de functie in?
Als Workplace Consultant kun je in grote mate zelfstandig deelprojecten uitvoeren binnen grote overkoepelende projecten. Je hebt enkele jaren ervaring in het adviseren van (inter)nationale organisaties op het gebied van huisvesting en beschikt over een sterke visie hoe huisvesting- en werkplekconcepten bijdragen aan het succes van een organisatie.

De Workplace Solutions dienstverlening maakt onderdeel uit van het Strategic Consulting team. Je gaat in een geïntegreerd team werken voor het ontwikkelen van werkplekstrategieën en  activiteit-gerelateerde werkplekconcepten. Je krijgt energie van het coördineren/uitvoeren van bezettingsgraadanalyses, medewerkersonderzoeken, stakeholderinterviews en workshops. Kortom het doorgronden van de organisatie en de medewerkers van jouw cliënt en dit vertalen in een passend werkplekconcept- en design. Daarnaast ben je in staat om change management programma’s uit te voeren. Het is belangrijk om je opdrachtgever te begeleiden in de veranderingen naar de nieuwe werkomgeving. Ook vind jij het interessant om een plan te bedenken voor onze werkplektechnologie en dit product te vermarkten.

Je krijgt de mogelijkheid om de workplace activiteiten in Nederland verder uit te bouwen en gaat geen uitdaging uit de weg. Uiteraard doen we het samen!
Wij zijn in de gelukkige positie om voor zeer aansprekende nationale en internationale bedrijven te werken, in uiteenlopende sectoren zoals e-commerce, Healthcare, Banking, FMCG, Media e.a.

 

Herken jij jezelf hierin?

 • Je bent ondernemend en commercieel ingesteld.

 • Je hebt oog voor detail, een creatieve en conceptuele denker,  resultaatgericht, overtuigend en het goede dosis inleveringsvermogen.

 • Je hebt de juiste drive om de verwachtingen van de klant te overtreffen.

 • Je komt energiek over en straalt uit dat je passie hebt voor jouw vak.

 • Je hebt ervaring opgedaan in Workplace Strategy en Change Management.

 • Je communicatie- en presentatievaardigheden zijn goed ontwikkeld.

 • Je bent sterk in het verwerken van advies in een rapport of presentatie.

 • Je vindt het leuk om in een multidisciplinair team te werken samen met transactiespecialisten, project managers en designers.

 • Data analyses is voor jou iets natuurlijks.

 • Je bent in staat om meerdere deelprojecten tegelijkertijd te managen, het overzicht te behouden en je waarborgt de kwaliteit en deadlines.

 • Het is een pré als de kandidaat kennis heeft van de bredere corporate dienstverlening binnen een internationale vastgoedadviseur.

 

Wat vragen wij van je?

 • Je beschikt over een afgeronde opleiding op bij voorkeur WO-niveau in de richting Bedrijfskunde, Real Estate & Facility Management, Bouwkunde, Architectuur of een andere relevante studierichting.

 • Je hebt 2-5 jaar relevante werkervaring.

 • Je beschikt over een interessant netwerk in de corporate business.

 • Je spreekt en schrijft de Nederlandse en de Engelse taal vloeiend.

 

Wat bieden wij je?
Het salaris is afhankelijk van je werkervaring. Daarnaast bieden we je graag een uitgebreid pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een pensioen- en lunchregeling, collectieve ziektekostenverzekering en bedrijfsfitness en hardlooptrainingen. Uiteraard ontbreken een smartphone en auto van de zaak niet in dit pakket.

 

Wil je solliciteren?
We nodigen je van harte uit om een sollicitatiebrief met CV te sturen naar:
Wendeline Marres: wendeline.marres@eu.jll.com
Heb je nog vragen over de functie? Neem dan contact op: (020) 5 405 405

 

Over JLL
JLL is internationaal marktleider op het gebied van vastgoed services en investment management. Nationaal en internationaal adviseren we eigenaren, ontwikkelaars, huurders en beleggers op het gebied van commercieel vastgoed (kantoorgebouwen, bedrijfsruimten, woningen, hotels en winkels). Wereldwijd werken er meer dan 82.000 professionals op 300 kantoren verspreid over 80 landen. In Nederland krijg je meer dan 220 collega’s. Allen professionals in hun vak die elke dag streven naar het leveren van topkwaliteit aan onze opdrachtgevers. www.jll.nl

Verantwoordelijkheden
Benodigde kwalificaties