Skip Ribbon Commands
Skip to main content

Vacature gegevens

Assistent Technisch Manager

Werkervaring
Afdeling
Divisie
Property & Asset Management
Type werk
Locatie

​Rotterdam

HR Contactpersoon

​Wendeline Marres

Functie doelstellingen

Het is maandagochtend. Je hebt zojuist een aantal storingen aan diverse panden verwerkt. Je Technisch Manager vraagt of je een Procesverbaal van Oplevering uit wilt werken. De middag besteed je aan het aanvragen en uitwerken van een aantal onderhoudscontracten. Je sluit de dag af met het verwerken van nieuwe relaties in Rems.


Ligt jouw passie binnen het vastgoed, houd je van afwisseling  en wil je graag onderdeel uitmaken van ons enthousiaste en hechte Property Asset Management team in Rotterdam? Solliciteer dan op de functie van:


Assistent Technisch Manager

standplaats Rotterdam


Wat houdt de functie in?
Je bent als Assistent Technisch Manager verantwoordelijk voor alle (administratieve) zaken rondom de panden die aan jou zijn toevertrouwd door onze cliënten. Zo vraag je goedkeuringsverklaringen en offertes aan en werkt deze uit, je wikkelt de facturatie af en bent je altijd bewust van het streven naar het optimaliseren van de standaardprocedures ter verbetering van kwaliteit en efficiency.

Je vormt een hecht team met de Technisch Manager(s), de Property Manager(s) en de Projectadministrateur. Je rapporteert aan de Manager Technical Support.


Herken jij jezelf hierin?
- Je bent een administratieve duizendpoot die het leveren van hoogwaardige dienstverlening hoog in het vaandel heeft staan;  
- Je bent iemand die zich makkelijk aan kan passen aan iedere gesprekspartner. Je creëert daarmee vertrouwen bij onze klanten;
- Je bent een echte teamspeler, maar schuwt er niet voor verantwoordelijkheid te nemen;
- Je werkt accuraat en hebt een ‘hands on’ en analytische instelling.


Wat vragen wij van je?
-    Je woont in de regio Zuid-Holland.
-    Je hebt een afgeronde MBO opleiding,  bij voorkeur MTS bouw richting beheer en onderhoud of MBO facilitaire dienstverlening.
-    Ervaring op het gebied van onroerend goed is een pré.
-    Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal. Bij voorkeur ook Duits.
-    Je hebt ervaring met Microsoft Office en vastgoed software (bij voorkeur REMS).


Wat bieden wij je?
Het salaris is afhankelijk van jouw werkervaring en jouw capaciteiten. Daarnaast bieden we je graag een uitgebreid pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een pensioen- en lunchregeling.


Wil je solliciteren?
We nodigen je van harte uit om een sollicitatiebrief met CV te sturen naar:
Wendeline Marres: wendeline.marres@eu.jll.com
Heb je nog vragen over de functie, bel dan: (020) 5 405 405.


Over JLL
JLL is internationaal marktleider op het gebied van vastgoed services en investment management. Nationaal en internationaal adviseren we eigenaren, ontwikkelaars, huurders en beleggers op het gebied van commercieel vastgoed (kantoorgebouwen, bedrijfsruimten, woningen, hotels en winkels). Wereldwijd werken er meer dan 78.000 professionals op 300 kantoren verspreid over 80 landen. In Nederland krijg je meer dan 200 collega’s. Allen professionals in hun vak die elke dag streven naar het leveren van topkwaliteit aan onze opdrachtgevers. www.jll.nl

Verantwoordelijkheden
Benodigde kwalificaties