Skip Ribbon Commands
Skip to main content

Vacature gegevens

Team Assistant Corporate Solutions

Werkervaring
Afdeling
Corporate Solutions
Divisie
Type werk
Locatie

​Amsterdam

HR Contactpersoon

​Wendeline Marres

Functie doelstellingen

Je hebt zojuist de beloofde presentatie naar een van de adviseurs gemaild en je staat op het punt om een adviesopdracht goed na te lopen voordat deze verstuurd wordt naar een opdrachtgever. Als het meezit, kun je na de bijeenkomst nog net even langs de afdeling Marketing, Communications & PR lopen om de laatste zaken te bespreken voor het event voor alle corporate relaties.

 

Wil jij je onmisbaar maken voor de vastgoedadviseurs, consultants en accountmanagers van de afdeling Corporate Solutions? Solliciteer dan op de functie van:

 

Team Assistant Corporate Solutions 

 

Wat houdt de functie in?

Je zorgt ervoor dat de vastgoedadviseurs, consultants en accountmanagers hun werk kunnen doen. De taak van onze vastgoedadviseurs is om zoveel mogelijk 'in het veld te zijn'. Dankzij jouw organisatietalent is dat mogelijk. Dit talent kun je ook feilloos inzetten bij de uitvoering van de adviesopdrachten door onze consultants en accountmanagers door het coördineren van informatie-uitwisseling binnen het team en met andere teams en derden.

 

Je bent op de hoogte van de projecten van het team, bewaakt de kwaliteit van adviesproducten (offertes, rapportages en presentaties) en ziet toe op de nazorg (facturering, archivering).

 

Herken jij jezelf hierin?

 • Plannen en organiseren is jouw tweede natuur. Je vindt het leuk om alles tot in de puntjes te verzorgen en je functie zo goed mogelijk vorm te geven. Bovendien weet je van aanpakken en ben je stressbestendig. Als ondersteuner van ons team hoef je je nooit te vervelen. 

 • Je hebt een servicegerichte houding. Je krijgt er energie van om je collega's zoveel mogelijk te ontlasten bij hun werk. Je ondersteunt ze onder meer bij het maken van presentaties, het opstellen van voorstellen en het up-to-date houden van case studies. Dankzij jouw klantvriendelijke houding, laat je een uitstekende indruk achter bij onze klanten en partners. Daarnaast ondersteun je het hoofd van de afdeling met agendabeheer, mailuitwisseling en het maken van afspraken.

 • Je hebt een uitstekend oog voor detail en bent nauwkeuring.

 • Je kunt uitstekend schrijven. Of het nu gaat om notulen, e-mails, contracten of offertes. Teksten in het Nederlands of Engels opstellen doe je graag.

   

Wat vragen wij van je?

 • Je woont in de Randstad.

 • Je hebt minimaal HBO werk- en denkniveau.

 • Je kunt goed uit de voeten met het Office pakket (Outlook, Excel, Word en PowerPoint).

 • Je bent verder flexibel, integer en beschikt over een gezonde dosis humor.

 • Enige ervaring op het gebied van onroerend goed is een pré.

 

Wat bieden wij je?

Het salaris is afhankelijk van jouw werkervaring en jouw capaciteiten. Daarnaast bieden we je graag een uitgebreid pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een bonusregeling, pensioenvoorziening, diverse arbeidsongeschiktheidsverzekeringen, collectieve ziektekostenverzekering en lunchregeling. Bovendien zijn er bij ons allerlei sportieve mogelijkheden.

 

Wil je solliciteren?

We nodigen je van harte uit om een sollicitatiebrief met CV te sturen naar: Wendeline Marres: wendeline.marres@eu.jll.com. Heb je nog vragen over de functie? Bel dan: (020) 5 405 405.

 

Over JLL

JLL is internationaal marktleider op het gebied van vastgoed services en investment management. Nationaal en internationaal adviseren we eigenaren, ontwikkelaars, huurders en beleggers op het gebied van commercieel vastgoed (kantoorgebouwen, bedrijfsruimten, woningen, hotels en winkels). Wereldwijd werken er meer dan 78.000 professionals op 300 kantoren verspreid over 80 landen. In Nederland krijg je meer dan 200 collega's. Allen professionals in hun vak die elke dag streven naar het leveren van topkwaliteit aan onze opdrachtgevers. www.jll.nl

Verantwoordelijkheden
Benodigde kwalificaties