nl

More​​​ than the last mile

hoe slimmere logistiek kan helpen bij de
vorming van de steden van morgen

 ​​​

De belangstelling voor stedelijke logistiek onder ontwikkelaars en beleggers is de afgelopen jaren toegenomen. Bovendien is het een onderwerp dat op de stedelijke, nationale en Europese beleidsagenda’s staat. Deze gezamenlijke belangstelling is ontstaan door de groei van e-commerce en webwinkels en de snel toenemende vraag naar logistieke faciliteiten voor het afleggen van de ‘last mile’ die hierdoor wordt gegenereerd. Ons nieuwe rapport 'More than the last mile’ is bedoeld om u meer inzicht te geven in de markten voor logistiek vastgoed en de daaruit voortvloeiende investeringsmogelijkheden. Het biedt een overzicht van wat er in supply chains gebeurt.

Registreer u hier om het rapport te ontvangen

Belangrijkste uitkomsten

VolatilityEr is behoefte aan nieuwe modellen voor stedelijke logistiek die niet alleen duurzamer en efficiënter zijn, maar die ook de nadelige milieu- en sociale effecten tot een minimum beperken.

AgilityBij de ruimtelijke ordening en het ontwerp van gebouwen in steden moet de nadruk liggen op logistieke aspecten.


OptimisationAls gevolg van de sterke dynamiek in vraag en aanbod biedt de logistiek in steden vastgoedontwikkelaars en -beleggers aanzienlijke mogelijkheden.

Smart growthDe verschillende belangen van de belanghebbenden in de stedelijke logistiek moeten bepalend zijn voor nieuwe benaderingen die al deze belangen behartigen.

Lees hier meer

Houd contact met ons
Twitter Linked In

Bas Geijtenbeek

Bas Geijtenbeek

Head of Agency Industrial & Logistics Netherlands

+31 (0)20 5 405 405

bas.geijtenbeek@eu.jll.com

Frans Landmeter

Frans Landmeter

Head of Capital Markets Industrial & Logistics Netherlands

+31 (0) 40 250 0100

frans.landmeter@eu.jll.com

Sven Bertens

Sven Bertens

Head of Research Advisory Netherlands

+31 (0)20 5 405 405

sven.bertens@eu.jll.com