Skip Ribbon Commands
Skip to main content

Woningen

Investeren in verhuurde woningen en appartementen; een wooncomplex of woningportefeuille is een solide keuze

​​​​Beleggen in woningen en appartementen die zijn verhuurd, is een solide en veilige manier van investeren in vastgoed. Wonen is een primaire levenbehoefte in een continue schaarse markt. De stabiele huurstroom leidt tot een voorspelbaar  beleggingsresultaat. Verwacht wordt dat de vraag naar huurwoningen buiten de gereguleerde sector de komende jaren gestaag blijft stijgen. De adviseurs van JLL adviseren en begeleiden u graag bij het maken van de juiste keuzes binnen dit segment. Van de aan- en verkoop van een individueel wooncomplex,  appartementen of eengezinswoningen) tot omvangrijkere woningportefeuilles. De woningspecialisten van JLL hebben specifieke technische, financiële, juridische en commerciële kennis. Ze stroomlijnen voor u het verkoopproces en gebruiken daarbij hun (inter)nationale-, en lokale netwerk en onderzoeksgegevens van het marktresearchteam.

Woningbelegging voor kleine en grote beleggers
Door onze jarenlange en brede ervaring kennen we de markt en behoeften van de spelers binnen het woningbeleggingssegment. Via onze lokale kantoren bieden we (kleinere) beleggers uit andere segmenten (binnen en buiten het vastgoed) toegang tot de woningenmarkt en zorgen we voor begeleiding tijdens alle stappen in het aan- of verkoopproces. Daarnaast hebben we een zeer uitgebreid track record wat betreft het bijstaan van gerenommeerde nationale en internationale beleggers, institutionele partijen en woningcorporaties.

Kopers die willen beleggen in woningen ondersteunen we door in een vroeg stadium te zorgen voor de juiste profielschets, financiële analyses, geografische en demografische onderbouwing en het technisch en juridisch onderzoeken van een woningcomplex. Op basis van de uitkomsten vinden we voor iedere opdrachtgever geïnteresseerde partijen met ambities die aansluiten bij hun wensen.

Verkoop corporatiewoningen
Woningcorporaties ondersteunen en adviseren we bij het opstellen van hun strategische portefeuillebeleid. Op basis van dit beleid kunnen acquisitie- en dispositiestrategieën geformuleerd worden. Met meer dan 25 jaar ervaring in complexgewijze verkoop van huurwoningen is JLL marktleider in dit segment.

Vertrouwen als basisZeker in de markt van woningbeleggingen is vertrouwen een doorslaggevende factor. Dan is het goed om te weten dat vertrouwen voor ons geen loze term is. Wij werken vanuit hoge ethische normen die we wereldwijd aanhouden en die zijn vastgelegd in onze Ethische Gedragscode. U kunt er van op aan dat bij het adviseren over woningbeleggingen uw belang voor ons centraal staat.