Skip Ribbon Commands
Skip to main content

Kantoren

 


Agency Offices
De kantorenmarkt is altijd in beweging. Dat vraagt om een persoonlijke aanpak en visie op uw kantoor portefeuille. Een succesvol rendement uit uw vastgoed halen, betekent meer dan simpelweg het aantrekken van huurders. Het begint met een goede analyse: welk soort huurders komt in aanmerking en hoeveel zijn zij bereid te betalen? Dan volgt de marketing- en verhuurstrategie: het bepalen van de beste mix tussen potentiële huurders en de condities waaronder het vastgoed verhuurd wordt. Als dat helder is, ligt er een gefundeerd plan voor de langere termijn.

Of u nu belegger, ontwikkelaar of een vastgoedbedrijf bent, dit is de manier waarop wij voor u werken. Strategisch en pro-actief. Zo kunt u blijven focussen op de continue financiële groei. 

Agency ​
De afdeling verhuur richt zich op verhuur en verkoop van uw vastgoed. Met ons grote netwerk en lokale kennis van de markt, vinden wij de eindgebruiker die bij uw vastgoed past. Onze persoonlijke aanpak en kennis van en bij de eindgebruiker zorgen voor de perfecte match. Daarnaast werken wij nauw samen met onze dochteronderneming Tétris. Zij kunnen een op maat gemaakt ontwerp, inclusief tekeningen en artist impressions maken dat bijdraagt aan een succesvolle verhuur. 

Mid Cap Investments
Het Mid Cap Investments-team kan u adviseren bij vastgoedbeleggingen in het middensegment van de kantorenmarkt: tot vijftien miljoen euro. Met onze diepgewortelde kennis van de lokale markt, gecombineerd met de uitgebreide internationale ervaring en expertise in beleggingsadvies, kunnen wij een belangrijke rol spelen in het adviseren van aan- en verkoop van kantoren in dit segment.

Ervaringen
Ons Office team biedt de deskundigheid die de klant nodig heeft.  Onze landelijke dekking, ons grote netwerk van belangrijke spelers in dit werkveld en het gebruik van data, zorgen ervoor dat wij deze markt als geen ander kennen. Niet alleen de markt van vandaag, maar ook die van morgen.