Skip Ribbon Commands
Skip to main content

Transactie Management

​​Bij vastgoedtransacties kunt u sneller en strategischer handelen en uw vastgoedportefeuille verder optimaliseren als u kiest voor Transactie Management van JLL

​​​​Vastgoed is een bedrijfskritische, strategische investering die u moet optimaliseren in plaats van een kostenpost die moet worden gemanaged. Op die manier kunt u vastgoed optimaal inzetten en waarde toevoegen aan uw business.​

Snel reageren op kansen die u concurrentievoordeel bieden en pro-actief richting geven aan marktontwikkelingen. Dat zijn voordelen van Transactie Management van JLL bij het beheren van uw huurcontracten binnen diverse sectoren van de vastgoedmarkt. Dankzij ons strategisch vastgoedadvies in combinatie met de juiste markt- en portefeuille-informatie krijgt u, eerder dan uw concurrenten, voet aan de grond in opkomende markten.

Vanuit Transactie Management bieden we u geïntegreerde dienstverlening. U heeft één centraal aanspreekpunt met wie u bepaalt en afstemt aan welke ondersteuning en dienstverlening u behoefte heeft en waarmee u voortgang en resultaten bespreekt. Dat zorgt voor een heldere structuur, centrale communicatie en efficiënte samenwerking.

Onze focus ligt op het verlagen van huisvestingskosten, het minimaliseren van kostenstijgingen als de markt aantrekt en het vergroten van de flexibiliteit. Namens u zorgen wij er voor dat, waar ook ter wereld, transacties zorgvuldig en consistent worden uitvoeren. Dat doen we in lijn met vooraf besproken processen en met duidelijke rapportages over de voortgang en het resultaat. Met onze technologie en speciaal ontwikkelde software bieden we u actuele informatie en consistente rapportages over uw hele vastgoedportefeuille. Dit biedt u de kans om uw vastgoedportefeuille nog actiever aan te sturen.

Onze ervaren transactiemanagers gebruiken naast hun eigen deskundigheid ook de expertise van een (inter)nationaal netwerk van collega's. Deze collega's behoren op hun lokale markten tot de beste vastgoedadviseurs en -onderhandelaars. Bovendien beschikken zij over diepgaande kennis van de markt, specifieke sectoren en van ontwikkelingen, uitdagingen en (on)mogelijkheden die in die sectoren spelen.

Transaction Management is uw partner bij het nemen van strategische beslissingen die uw vastgoedportefeuille verder optimaliseert en toekomstbestendig maakt. Door middel van  meetbare resultaten draagt u direct bij aan het verwezenlijken van uw bedrijfsdoelstellingen, het verbeteren van de productiviteit en het waarborgen van succes van uw onderneming.