Skip Ribbon Commands
Skip to main content

Corporate Social Responsibility

​​​​​Corporate Social Responsibility

Wereldwijd is het vastgoed verantwoordelijk voor circa 30% van de wereldwijde CO2-uitstoot en de klimaatveranderingen als gevolg van het energieverbruik van onze huisvesting. Wilt u vanuit uw Corporate Social Responsibiltiy strategie uw organisatie verder verduurzamen? Denk dan eens aan de voordelen van het verduurzamen van uw vastgoed. Vanuit de filosofie dat een duurzaam kantoor ook daadwerkelijk de milieu-impact verkleint en de gebruikskwaliteit verhoogt, adviseren wij u graag in het samenbrengen van uw maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) doelstellingen met uw huisvesting. Wij identificeren de kansen en bedrijfsrisico voor uw organisatie en helpen u met een op maat gesneden duurzaamheidsprogramma.

Daarbij kijken we niet alleen naar uw kantoorlocatie(s) maar juist ook naar uw organisatie en uw medewerkers, want alleen met de juiste tools kunt u uw organisatie hierin meenemen.

Met samenwerkingspartners en betrokkenheid van wereldwijde initiatieven dagen wij onszelf en u uit meer uit uw onderneming te halen.​