Skip Ribbon Commands
Skip to main content

Duurzaamheid

​​

​​

​​​​​​​​​​​​​​Kies voor duurzaam vastgoed en verminder energieverbruik, verlaag bedrijfsk​oste​​n e​n verbeter de kwaliteit van de werkomgeving

Steeds meer organisaties kiezen heel bewust voor duurzaam vastgoed. Wilt u ook de overstap maken of de duurzaamheid van uw werkomgeving verder vergroten? Een gespecialiseerd (internationaal) team van adviseurs staat binnen JLL voor u klaar. Zij hebben verstand van zowel duurzaam bouwen, het verduurzamen van bestaand vastgoed als het duurzaam exploiteren van een gebouw.

De redenen om te kiezen voor duurzaam vastgoed zijn legio. Steeds vaker verwachten klanten, medewerkers en partners dat organisaties bewust omgaan met mens, natuur en milieu. Maar daarnaast biedt duurzaam vastgoed ook economische voordelen voor uw organisatie. Zo kunt u de kosten van uw huisvesting direct beïnvloeden door vermindering van het energieverbruik. Daarnaast zijn er ook indirecte voordelen voor uw organisatie. Een prettige, gezonde werkomgeving zorgt er voor dat medewerkers productiever zijn. Het is gemakkelijker personeel te vinden en - wat vaak nog veel belangrijker is - ook aan u te binden.

Samen met u ontwikkelen we een duurzaamheidsstrategie die nauw aansluit bij uw bedrijfsdoelstellingen en waarmee u beter kunt inspelen op maatschappelijke veranderingen. We helpen u bij het opstarten en uitvoeren van certificeringstrajecten. Ook adviseren we bij het opstellen en implementeren van een Greenlease ofwel een ‘groen’-huurcontract. Of het nu gaat om een bestaand of een nieuw gebouw, we adviseren en begeleiden u graag bij het realiseren van uw ambities op het gebied van duurzaamheid. We verlagen de milieu-impact van uw vastgoed, zorgen voor een prettige en gezonde werkomgeving en verlagen energieverbruik en bedrijfskosten.

​Als het gaat om transformeren en verduurzamen van uw vastgoed en het duurzamer werken binnen uw organisatie, trekken we samen op met diverse marktpartijen en kennisinstituten.​​​