Skip Ribbon Commands
Skip to main content

Corporate Capital Markets

Wij adviseren u bij uw keuze voor eigendom of huur van corporate vastgoed

​​Uw organisatie moet voortdurend balanceren tussen de kansen die zich aandienen in de dynamische kapitaalmarktomgeving en de operationele en financiële doelen van het bedrijf. Deze afweging heeft consequenties voor uw keuze als het gaat om uw corporate vastgoed: huur of eigendom.

Er zijn organisaties die hun eigendoms- of verhuurstrategie baseren op jarenlang financieel beleid. Tegenwoordig zijn er echter steeds meer bedrijven die voor bepaalde panden proactieve strategieën inzetten, zoals sale & leaseback van beleggingsobjecten in eigendom of de aankoop van verhuurobjecten op de korte termijn. Zo profiteren ze van de huidige kapitaalmarktomgeving met een ongelijke risico/voordeelverhouding tussen huurcontract en waarde.

Welke strategie het beste aansluit bij de operationele en financiële strategieën van uw bedrijf hangt af van een groot aantal criteria. Met onze kennis van de markt kunnen wij u adviseren bij die besluitvorming, zowel voor uw hele portfolio als voor individueel vastgoed. Zo kunnen wij u zowel de voordelen laten zien van eigendom als van alternatieve huurstructuren of het nastreven van sale & leaseback-constructies.